2015. január 21.

VI. Alterába Fesztivál, 2015. július 14-18.

Kitaláltad már, hogy melyik fesztiválra mész idén? Van egy ötletünk, ami biztosan tetszeni fog! Az Alterába Fesztivál a Közép- és Nyugat-Dunántúli régió egyik kiemelkedő könnyűzenei fesztiválja. Igen, igen, tudjuk, hogy nem mindenki keni-vágja a régiókat, a lényeg hogy bár az egész országból érkeznek résztvevők, a szervezők szerint Vas, Zala, Győr-Moson-Sopron, Fejér és Veszprém megyének van prioritása. No meg Budapestnek, hiszen a lelkes fesztiválozóknak egy pár órás vonatút meg sem kottyan.

face6fej.jpg

Főleg akkor, ha olyan fellépőgárdát találunk, mint a 2015-ben már hatodszorra megrendezésre kerülő Alterábán.

Nézzétek csak: Vad Futtik, 30Y, Kiscsillag, Péterfy Bori & Lova Band, Anna and the Barbies, Depresszió, Ossian, Lord, Pál Utcai Fiúk, PASO, Alvin és a Mókusok, Ismerős Arcok, Supernem, FISH!, Ocho Macho, Magashegyi Underground, Odett, Firkin, Ed Philips and the Memphis Patrol, Kardos Horváth János, Mátyás Attila Band, Auróra, Hetedik Ég, ZPZ, Anonym Projekt, Zaporozsec, Soulwave, Karak.

Az ország legnagyobb kerti partijának nevezett fesztivál szervezői azt ígérik, hogy ismét kordában tartják az árakat (elnézve, hogy mennyiért lehet hozzájutni egy bérlethez, ezt abszolút aláírjuk), és arra is figyelnek majd, hogy az ottani evésre-ivásra se menjen rá a gatyánk. Ha lehet, még igényesebb környezetben, nagysátorral, esőnapokra felkészülten várnak mindenkit.

A szervezők eddig is maximálisan a vendégek és a fellépők igényeit igyekeztek figyelembe venni, és ebből idén sem kívánnak engedni.

Mi a magunk részéről már alig várjuk! Ha tetszik nektek az ötlet, talán bérletet is sorsolunk valamikor 😉

És a hasznos dolgok:

10501971_674661845945175_4487508805075321951_n.jpg