2015. február 14.

Farsangi buli február 20-án az Akváriumban!

Fergeteges farsangi bulival robbant a Firkin és Maszkuráék február 20-án az Akváriumban.

A Firkin zenekar tavalyi éve kemény munkával kezdődött: kijött az új lemez, amely mélyen belenyúlt a pitébe! A Finger In The Pie pozitív visszajelzéseket kapott a földkerekség minden részéről, a csapat friss energiával tört előre és árasztotta az írületet főműsoridőben a planéta egyik legkultikusabb fesztiválján, a németországi Wackenen. Az év még a vártnál is jobban  zárult a Firkinnek: a Finger In The Pie bekerült 2014 Top 20 modern rock albumába. A kelta punk rock rajongói Írországban a 2., Németországban pedig a 3. helyre repítették az új Firkin korongot. Parasite’s Lust című slágerük Amerika legnívósabb dalszerző versenyében – USA Songwriting Competition – bekerült a Top 10-be.

firkin2014-2-mid.jpg

Február 20-án az Akvárium klubban indul a beöltözős “maszkabál”: a bulihangulat rakétáit a Colleen popos ír dallamai gyújtják be, a Firkin mellett pedig a Maszkura és a Tücsökraj kényezteti a nagyérdeműt a funk és a hip-hop különleges elegyével.

A cilinderes, tangóharmonikás dalszerző Maszkura és magával ragadó, dinamikus zenekara, a Tücsökraj 2015-ben ünnepli nyolcadik születésnapját.

“Egy nagyon különleges este lesz a február 20-i koncertünk az Akváriumban, ugyanis ez lesz a közös tavaszi turnénk budapesti nyitó koncerje a Firkinnel. Nem az volt a célunk, mikor terveztük a közös koncerteket, hogy a mi zenénkhez hasonlót játszó bandával álljunk össze. Inkább azt akartuk, hogy a két banda együtt egy nagyon energikus, minden szív – és lábizmot átmozgató estét tudjon produkálni. Természetesen a farsangra való tekintettel egy-két bolondsággal is készülünk, de mindent a maga idejében…” – mondta Maszkura.

maszkuraesatucsokraj.jpg

Ha tudni akarjátok, szerintünk miért érdemes Maszkura-koncertre járni, akkor olvassátok el korábbi beszámolónkat, ahol a PUF után léptek fel, Gödöllőn.

Jegyek még kaphatók, ide kattintva, az esemény facebook-oldala pedig itt érhető el.

akvarium_promokep.JPG