2015. április 6.

Mindenütt nyuszi a fűben – húsvétolás kedvenceinknél

Mindenki kipihente magát a hosszú hétvégén? Reméljük jól telt a húsvét, volt sok locsolkodó és piros tojás! Bár az időjárás nem volt valami kegyes, mégis visszaidéznénk egy kicsit a hangulatot kedvenc zenekaraink húsvéti Facebook-posztjaival.

Lovasi és bandái

Lovasitól két fronton is kaptunk fotót. A Kispál és a Borz a legjobb nőnapi hagyományokat idézte az elképesztően bájos fotóval, a Kiscsillag Facebook-oldalán pedig több, mint valószínű, hogy ugyanaz a kosárka hímes tojás látható.

“Kedves Emberek! A nyúlon túl…
Isten hozzád boldog hétfő. Locsolkodjatok! :)”

lovasi_husvet.jpg

“Locsolás utáni csendélet. Éljen a tavasz, a feltámadás és a nők! Szép hétfőt mindenkinek!”

kiscsillag.jpg

Quimby 

Személyes kedvencünk a fiúk húsvéti fotója, mely az alábbi képaláírással került megosztásra: “Faszi ül a fűben. Húsvétra szeretettel.” A kommentek se semmik, nézzétek csak: “Most »nyúl-ik« pontosan”, “Faszi, talán beteg vagy.”

quimby_husvet.jpg

Kardos-Horváth Janó

Janó kicsit illúzióromboló módon ragadta meg az ünnepet 🙂 “Szép tavaszt kapjatok orcátokba, az ipari körülmények között nevelt sertés sonkájához pedig gusztust és majdan kevés áttétet!” Képet nem mellékelt 🙁 Legközelebb kérünk nyulat is, Janó!

Kowalsky meg a Vega

Kowáék a hagyományos oldaláról ragadták meg az ünnepet, és áldott húsvétot kívántak a rajongóknak, a Darsan című dalukkal. “Ha százfelé tép az élet legalább százszor mondom majd el: Az én szívem nem törik, nem eladó és nem is olcsón vett hely…” 

Magashegyi Underground

A lemezbemutatóra készülő zenekar egyenesen a próbateremből küldött húsvéti üzenetet a lelkes rajongóknak. Bíborkának üzenjük: egy széken ülve is állati jól táncol, és igen, nagyon aranyos nyuszi lenne! 

Szabó Balázs Bandája

A fiúk Hollókőről jelentkeztek be délután:

“És ezzel azt mondom, boldog ünnepeket,
Boldog húsvétot e ház népének. 
No, ti cimboráim, csuporra, vederre,
Adjuk meg a lánynak a tisztet reggelre!
Hanem egy szót szólok ezen szép leánynak,
Adjon egy pár hímest,
Szívemből kívánom, kegyelem magának!”

szabo_balazs_huvet.jpg

Odett

Odett nagyon cuki képet posztolt a kutyájáról (?), aki szegény minden bizonnyal identitászavaros lesz a “Boldog nyulat” felkiáltástól, de tagadhatatlanul jól áll neki a hosszú fül. Mármint a kutyusnak.

odett_husvet.jpg
Konyha

A fiúk úgy látszik a lehető legelképesztőbb dolgokkal indultak el locsolkodni. Mi akkor is beengedtük volna őket ha poroltóval jönnek!

konyha_husvet.jpg

Intim Torna Illegál

Ez a kép… nos, eddig is kellőképpen szürreális volt, de ezek a nyuszifülek egészen új dimenziókat nyitottak meg.

iti_husvet.jpg