2015. június 4.

A Nagyszínpad-verseny győztese: Ocho Macho

Az Ocho Macho nyerte a Nagyszínpad-verseny szombati döntőjét. Az utolsó körben a fiúk a The Biebers és Kelemen Kabátban zenekarokkal voltak versenyben. A verseny győztesének jutalma amúgy nem más, minthogy felléphet a Sziget Nagyszínpadon, Robbie Williams előtt, a VOLT Nagyszínpadon, a Strandon és még sok más helyen. Mi ezúton is gratulálunk, alább pedig a fiúk nyilatkozatát olvashatjátok. 

ochomacho2015.JPG

“A Nagyszínpados győzelmünket ezúton ajánljuk és köszönjük Nektek, a közönségünknek. 

Nélkületek ez nem történt volna meg, Ti is tudjátok, mi is tudjuk. Köszönjük, hogy velünk vagytok, hogy eljöttök a koncertjeinkre, hogy pénzt adtok a zenénkért, és most az sms-ekért. Köszönjük, hogy együtt hupogunk, hogy adhatunk Nektek, és köszönjük, hogy kaphatunk. Mert ez így kerek. Nélkületek mi nem lennénk. Köszönjük szépen.

Köszönjük Nektek, családtagjainknak. Hogy mellettünk vagytok ebben az abnormális életvitelünkben, hogy akkor is támogattok, ha alig láttok minket. Hogy elfogadtok minket olyannak, amilyenek vagyunk, és osztoztok az örömünkben és a zenélés iránti örök szenvedélyünkben. 

Köszönjük Nektek zenésztársainknak, akikkel együtt zenéltünk a bandában is, vagy az ország színpadain egymás előtt-után-alatt-felett. Ti mind a részeink vagytok, köszönjük, hogy adtatok magatokból egy darabot nekünk. Legyen élőzene Magyarországon!

Köszönjük Nektek, a csapatunknak, a stábnak akik velünk dolgoztok, és valaha velünk dolgoztatok. Mindegy, hogy nevezünk Titeket, menedzser, kiadó, szervező, sajtós, online-os, road, sofőr, hangmérnök, vj, vagy bármi más, a lényeg, hogy emberek, a barátaink vagytok, örömben-bánatban. Köszönjük, hogy Ti is ugyanolyan szívvel és lelkesedéssel toljátok az ügyünket, a közös ügyünket. 

Köszönjük Nektek a mentorainknak, segítőinknek, szponzorainknak, támogatóinknak. A Ti anyagi, eszközbeli, vagy szellemi hozzájárulásaitok mindig löknek és löktek rajtunk. 

Köszönjük Nektek, promótereknek, szervezőknek, rendezvényeseknek, polgiknak, a kluboknak, fesztiváloknak, művházaknak az egész országban, hogy elhívtok fellépni Magatokhoz és, hogy együtt hupogunk. Nem soroljuk a helyszíneket, mert szerencsére hosszú lenne, de mind a szívünkben éltek.

Köszönjük Nektek, a Nagyszínpad szervezőinek, hogy gondoltatatok ránk, hogy beválogattatok a jelölhető bandák közé. Köszönjük Nektek, akik beszavaztatok a jelölt kilenc zenekar közé, és akik ebben a két hétben végig körülöttünk voltatok és segítettek elevickélni az “élő adás varázsában”. Köszönjük a bizalmatokat, reméljük nem bántátok meg:)

Köszönjük Nektek, a média munkatársainak, akik esélyt adtok a dalainknak rádióban, tv-ben, hogy még több emberhez eljussunk. Akik érdeklődtök irántunk, akik kérdeztek és akiknek válaszolhatunk. Továbbra is állunk rendelkezésetekre.

Végül köszönjük Nektek, a munkaadóinknak, hogy még nem rúgtatok ki minket a munkahelyünkről a sok hiányzásunk és szabadnap ellenére 🙂

Találkozunk a fesztiválokon! A Nap süssön rátok!

Köszönjük!

Ocho Macho (Andor, Dani, Gergő, Gyuri, Krisztián, Marci, Mike, Perez)”