2015. június 19.

Az Intim Torna Illegál és a házibulik

Az Intim Tornát azért szeretjük, mert igazi bulizós, vidám és felhőtlen hangulatot tudnak varázsolni minden koncertjükön. Szó szerint megtáncoltatják a rajongókat, és minden alkalommal úgy érezhetjük, hál’ Istennek azért nem kell mindig minden fájdalomba belehalni. Nem csoda, hogy ehhez a rövid kis összeállításához az iszogatós házibulikat választottuk, mint Dorogi Petiék egyik kedvelt témája.

iti_frontvonal.jpg

Igyunk meg mindent

Kezdésnek nem is kell ennél több és jobb. Nők, éjszaka, nyár, zene és sok-sok alkohol. Kell még más egy jó házibulihoz? “Igyunk meg mindent ma éjjel, hígítsuk fel veritékkel, törjük meg az átkot, ébresszük fel a várost!” Mindehhez lüktető, erős dallamok.

Nevetségesen

Oké, tegye fel a kezét, aki látott már olyanokat egy buliban, akiket abszolút nem zavart a ritmus, és szuperül elvoltak magukban! Esetleg akiről másnap a többiek mesélték, hogy épp így viselkedett. Így kell ezt zenébe foglalni: “Itt megyünk az utcában, te meg mögöttem / Lehánytad a nadrágodat és bizonyos körökben / Ez nem jön be, és mi lettünk a két kellemetlen vendég / Kirúgtak minket, mielőtt túl messzire mennénk.”

Albérletem

Vannak haverok, van kégli, végre saját – legalábbis olyan értelemben, hogy magasról teszünk rá, hogy mit mondanak a szomszédok. Végre azt csinálunk és olyan hangosan, ahogy akarjuk! “Nem kell többé jelentenem, hogy jön este néhány vendégem, akik egy kicsit hangosak, másnap délig maradnak.”

Kedvenc mindenem a biciklim

Hm… ez a dal elméletileg a biciklizésről szól, de nézzük csak a szöveget. Miféle házibulis tevékenység jut még eszetekbe? “Amikor tekerem azt hiszem szeretem, ettől majd megizzad mind a két tenyerem. Bármikor ráülök, onnantól szédülök, tekerve kergülök mert nekem ez jó.”

Parazéró

Az ITI a legutóbbi albumukon megjelent egyik legidiótább dalával (a legjobb értelemben!) is egy jófajta házibulira buzdít. Felsorolnak mindent, amitől egy ilyen este igazán vonzó és összehasonlíthatatlan. “Házi fesztivál, tárva nyitva áll / Aludni kár. Ha az örömöd zéró / Parazéró / Pálinka, sör, jöhet egy kör / Szabad a számla / Csókom a szádra.”

kép: Intim Torna Illegál/Facebook