2015. augusztus 18.

10 dolog, amiért jó hűvösebb időben fesztiválozni

Természetesen tudjuk, hogy a legtöbb embernek a nyár és a fesztiválszezon együtt jár a kánikulával, a tomboló hőséggel, a strandolással és a bikini felsőkkel. Azonban sajnos néha előfordul, hogy az időjárás nem kegyes hozzánk, és a bulizással töltött pár nap sokkal inkább őszies, mint nyárias hangulatban telik. Most megpróbáltunk összeszedni pár dolgot, ami miatt mégsem kéne eladni azt a fesztiválbérletet, ha borongósra fordul az idő. Lássuk be, az érveink ezúttal kicsit a nőknek szólnak 🙂

csudaisandor1.jpg

  • 1. Még a nagy tavaszi leárazások alatt vettél egy klassz hosszúnadrágot vagy felsőt, amit azóta egyszer sem tudtál felvenni? Nosza, elő vele, most pont jól fog jönni!
  • 2. Hófehér a bőröd és normális esetben 10 perc alatt is rákvörösre sülsz a napon? Végre nem fog kelleni naptej, te is élvezheted gond nélkül a szabad levegőt.
  • 3. Koncertek alatt a tömegben úgy érzed, majd megfulladsz, mert nincs egy szippantásnyi levegő sem? A tömeg valószínűleg nem lesz kisebb, de kedvenc zenekarod nagykoncertje biztos sokkal komfortosabb lesz, ha csak 22 fok van, és nem 42.
  • 4. A hideg sör mellett végre jöhetnek a rövidek, amikre a kánikulában – biztos, ami tuti – nemet mondtál. Sőt, ha van rá lehetőség, az igazán hűvös estéken még forralt bort is készíthettek. Kit érdekelnek a konvenciók?
  • 5. Már hetekkel a fesztivál előtt azon görcsöltél, hogy neked bizony nincs tökéletesen lapos hasad, szép barna bőröd, vagy gyönyörű vékony combjaid? Természetesen semmi nem ok arra, hogy ne strandolj, ha szeretnél, de ha mégsem éreznéd magad komfortosan bikiniben, most egyáltalán nem kell feszengened. Valószínűleg kevesen fognak lubickolni.
  • 6. Ha mégis fürdőzésre adod a fejed, igazán különleges élményben lehet részed. Előfordulhat ugyanis, hogy a hirtelen lehűlés miatt a levegő már hűvös, de a víz még meleg a megelőző kánikulától!
  • 7. Eláztatok? Egyenesen ronggyá? Persze, kellemetlen, és még meg is fázhatsz, de – bár talán nem hiszed – pár hét múlva nagyon jókat fogtok rajta nevetni.
  • 8. Vannak gumicsizmák, amik igenis nagyon-nagyon vagányak! Elő velük!
  • 9. Zavar, hogy a kánikulában csak copfba, kontyba fogott hajjal tudsz létezni, mert a hajad melegít, ha a nyakadba lóg? Most itt a lehetőség, kibontott haj, egyenesítés, göndörítés, minden jöhet – persze, amíg el nem kezd esni.
  • 10. Csak egyszerűen utálod a meleget és ki nem állhatod a 40 fokot? Akkor eljött a te időd! Győzz meg mindenkit, hogy a fesztiválozás így is szuper lesz és érezzétek jól magatokat csakazértis!

fotó: Csudai Sándor, forrás: HajóVilág