2015. szeptember 15.

Egy ideig az utolsó The Carbonfools buli

Ahogy azt már lehetett sejteni a nyilatkozatokból a The Carbonfools egy időre visszavonul. Természetesen nem mennek el búcsú nélkül és 2015. szeptember 16-án szerdán egy hatalmas koncerttel örvendeztetik meg rajongóikat a Budapest Parkban. Aztán ki tudja mikor hallunk róluk legközelebb…

thecarbonfools_track_02.jpg

Sajnos minden jónak vége szakad egyszer, ahogy azt mondani szokás. Mivel a The Carbonfools 2001 óta aktív koncert zenekar, lehetett sejteni, hogy előbb-utóbb ők is pihenőre vágynak. Nem mondják, hogy búcsúkoncert, mert a szeptember 16-i Budapest Parkos buli biztos nem az. Csak egyelőre nem tudni, mikor térnek vissza.

A Carbonfools közleménye szerint: „Zenekarként és egyénileg is sok nehéz helyzeten és rengeteg csodálatos élményen vagyunk túl. Mi szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen hosszú menetben folyamatosan aktívak és pozitívak maradtunk. Most azonban egy olyan periódus következik, amiben a koncertezés szünetel és önmagunkra figyelünk, átgondoljuk a múltat és remélhetőleg rátalálunk arra az útra, amin tovább szeretnénk haladni.”

A rajongóknak a legszebb köszönet a koncert maga. Egyrészt, mert egy igaz szénhülye bulira lehet számítani, másrészt pedig mert minden kedvelt sláger elhangzik majd az este folyamán. Abban is biztosak lehetünk, hogy ezután senkinek nem marad majd hiányérzete és a zenekar mindenkit megpróbál majd kárpótolni. Addig azért reménykedhetünk, hogy a The Carbonfools újult erővel tér majd vissza. Esetleg a 2016-os fesztiválszezonra?!

A Budapest Parkos koncerthez készült egy teaser is, amelyben a zenekar legjobb klipjeiből válogattak.

Apropó videó! A The Carbonfools Easter című dalához készült vizuális anyag is bejutott az 1. Magyar Klipszemle 100 legjobbja közé, úgyhogy mindenki drukkoljon nekik 2015. szeptember 17. és 18. között! Találkozunk a Parkban!