2015. december 21.

Intim Torna Illegál feat. Felcser Máté: Nem szalad el

Pazar helyszínen, továbbgondolásra érdemes videoklip készült az Intim Torna Illegál és a Punnany Massif egyik alapítója, Felcser Máté közös dalából. A “Nem szalad el” című újdonsághoz a Dachstein gleccseren és környékén forgattak videót a fiúk.

A kezdetben párhuzamosnak tűnő történetben hétköznapi helyzetekbe kerülnek a szereplők, akiknek sorsa döntéseik függvényében alakul. Aki elmulasztja a segítségnyújtást az egyik pillanatban, a másikban kárt szenved, majd legközelebb megakadályoz egy balesetet, ami után visszakapja ellopott értékeit. Az események láncolatában emlékképek bevillanásának segítségével áll össze a mondanivaló: Amit és ahogy ma teszel, az alapozza meg jövőd, ezért érdemes odafigyelni az életed eseményeire, és ennek tükrében értékelni azokat. Bár ezek mindenki számára ismerős gondolatok, mégis gyakran nem vesszük észre, hogy miért történnek meg velünk bizonyos dolgok, vagy épp miért nem. A klipben nincsenek pozitív és negatív hősök, hiszen mindannyian hozunk nap mint nap jó és rossz döntéseket. A lényeg, hogy tudatában legyünk a következményeknek, és lehetőséget adjunk magunknak a helyes irányban haladásra. Mert a befektetett energia mindig megtérül.

A zenekar tagjai alakítják az egyes karaktereket, Peti és Máté története a vezérfonal, Sanyi, Janó és Ádám több mellékszerepben is látható. A stáb 3 napot töltött Ramsauban, az osztrák kis faluban, hogy igazi téli hangulatot idézzenek a képek a közelgő ünnepekre. 3000 méter magasan a Dachstein gleccser friss hóval és szikrázó napsütéssel ajándékozta meg a csapatot, így lehetőség adódott egy rövidebb hótalpas túrára is. Hagyományos téli sportok mellett kihagyhatatlan volt egy séta a függőhídon, vagy a gleccser alatt kiépített Eispalast hatalmas jégszobrainak megtekintése.

Most mutatunk néhányat a forgatáson készült képekből is 🙂

6b462ec7-dfbd-4ca5-8ab8-55ca739ea57e.jpg img_0328.jpeg 1b835a3b-6b82-4b88-b835-4833034f9c03.jpg 59d32128-094b-4f9b-b6e2-f6f40847064c.jpg