2015. december 22.

Szabó Balázs Bandája : Megcsalogató újragondolva

Aki kedveli Szabó Balázsékat, azoknak biztos nem kell bemutatni első lemezüket sem, a Megcsalogatót. A zenekar most úgy döntött, új köntösbe csomagolja az albumot.12301674_932707906810981_4969606481790629139_n.jpg

 

Ők így mesélnek erről:

“Öt éve annak, hogy megjelent a Szabó Balázs Bandája első, bemutatkozó albuma, és a rajta helyt kapott dalok persze sok kalandon mentek át az elmúlt évek alatt. Ezért arra gondoltunk, hogy a szokásokkal ellentétben újracsomagoljuk, újragondoljuk és újra rögzítjük az akkor megjelent dalokat, hogy ismét elérhetővé váljanak mindenki számára. December 22-én újracsalogatjuk a Megcsalogatót!”

A zenekar különleges koncertet is ad ez alkalomból: “Ezen a napon egy rendhagyó, régi-új lemezbemutató koncertet is adunk Budapesten, ahol nem csak az újragondolt album anyagával utaznánk vissza az időben, de a koncert utáni pillanatokkal is. Alkalmat szeretnénk teremteni a találkozásra és a beszélgetésre is veletek, amire mostanság sajnos nem mindig volt lehetőségünk. December 22-én tehát album megjelenés és Megcsalogató végigjátszó koncert, méghozzá a Muzikum Klubban, ahova a koncert után is sok szeretettel várunk mindenkit, hogy megállítsuk kicsit a rohanó időt.”

Az újragondolt lemezt meghallgathatjátok a spotify-on!

A koncertről infók itt!