2016. március 14.

Névelős zenekarok éjszakája – The Trousers és The Medley’s a Kuplungban

Olyan basszeros-búcsúztató és -avató rockbuliban vehetünk részt a márciusi hosszúhétvége után, amit nagyvárosiként valóban megérdemlünk. A Honeybeast-tel közös klubturnéról hazaérkezett The Medley’s új hangzást visz a zenéjébe, a The Trousers pedig a sok vidéki és külföldi koncert után végre Budapestre is ellátogat közönséget tomboltatni. Március 17-én ingyenesen lépnek fel 9 órától a Kuplungban.

the_medley_s_1.jpg

Bár a két zenekar stílusa nem feltétlenül egyezik, a 60-as, 70-es évek világa mindkét bandából kihallatszik, így nagyon tökös buli elé néz az a rock- és bluesrajongó, aki a Király utcába látogat.

A The Medley’s két teljesen új dallal rukkol elő, amelyek ezen az estén lesznek először hallhatóak a nagyérdemű számára. Állításuk szerint ezek a számok nagyon izgalmas színfoltoknak számítanak a banda zenei palettáján. Megtudtuk, hogy a turnét követően Pauer Gellérték (a zenekar énekese) az egész repertoárt újragondolták, így mikor azt mondják, hogy buli lesz, tényleg hatalmas őrületre gondolhat majd a közönség. Már csak azért is, mert a Kuplungban új basszusgitárossal fog felállni a zenekar. Kilétét még nem árulták el, de egy ideje folyamatosan hintenek el újabb és újabb infókat róla.

the_trousers.jpg

Hetek óta próbálunk az új basszusgitárossal, és úgy tűnik, sikerült valódi Medley’s tagra lelnünk. Nem engedtünk abból, hogy a kellő zenei és technikai tudás meglegyen, de a döntő szempont az volt, hogy beleillik-e a csapatba vagy sem. Színpadon most leszünk vele először, és minden jel arra mutat, hogy fergeteges hangulat lesz.” – mondta Magos Bálint, az együttes szólógitárosa.

 

A The Trousers és Iliás Ádám (basszusgitáros) útjai pedig hamarosan elválnak egymástól. Ádám úgy döntött, hogy ezentúl saját zenekarára, a Turn Signals-ra szeretne koncentrálni, és el szeretne kerülni mindenféle átfedést, súrlódást a két produkció között. 2012-től 2016-ig két stúdióalbumon (Freakbeat, Mother of Illusion) és rengeteg emlékezetes hazai és külföldi koncerten játszott együtt a bandával. Búcsúfellépésére ezen a koncerten kerül sor.

 Eseményért katt ide!