2016. március 17.

Ivan & The Parazol és új magyar nyelvű dalok az Akváriumban

Decemberi A38-as dupla teltházas lemezbemutatója után ismét nagykoncertet ad Budapesten az Ivan & The ParazolMárcius 19-én, szombaton az Akvárium NagyHalljában zenél a csapat, ahová a nagy sikert arató, novemberben megjelent harmadik lemezük, a The All Right Nows dalai és a korábbi nagy slágerek mellett további újdonságokkal is készülnek.

unnamed-9_1.jpg

Most lesz hallható először élőben a március 14-én bemutatott Ha megnyitod a szíved, ami a Love Is Like (Bourbon On The Rocks) magyar nyelvű verziója, melyhez Bródy János maga írta a szöveget, miután megihlette az eredeti szám szuggesztív dallama.

Ezen kívül pedig még egy meglepetéssel készülnek a szombatra, hiszen itt debütál majd a kifejezetten erre az alkalomra írt Dobd ki , ami a hamarosan megjelenő, csupa magyar nyelvű dalokat tartalmazó EP-n fog szerepelni. Az estét a The Sore Losers nyitja Ivánék előtt, akikkel áprilisban ismét együtt játszanak majd, méghozzá Brüsszelben, ahová a belga banda hívta vissza a Parazolt supportnak a saját lemezbemutatójára.

Az eseményről minden itt!