2016. július 7.

ONLINE KLIPPREMIER: Itt a The Medley’s mentőöve

Szerda este az ELLÁTÓházban mutatta be első videóklipjét a The Medley’s, most pedig láthatjátok online is, először nálunk!

pauer_gellert.jpg

Pauer Gellért, a zenekar frontembere

Íme egy pár háttérinformáció a dalról és a klipről az élő bemutatót megelőzően, a frontembertől, Pauer Gellérttől. Nézzétek, hallgassátok, csekkoljátok őket itt

Honnan jött a klip történetének az ötlete?poster_concert.png

PG.: Az utolsó EP címadó dala lett a Mentőöv, mert ezt azért dobtuk, hogy kihúzzon a bajból. Mi kiutat kerestünk és a klip is ezt közvetíti. Dávid utazik, igyekszik, siet, menekül, a végén pedig célba ér. Mi is szeretnénk célba érni, csak mi egy kicsit céllá is szeretnénk válni. Egy mentőöv erre jó eszköznek tűnt.

Miért pont a Mentőöv című számhoz forgattatok?

PG.: A Medley’s többek közt abban nagyon erős, hogy rendkívül őszinte. Ahogy mindenki, mi is megjártuk a magunk mélypontjait, külön-külön, meg együtt is. Lassan műfajtól függetlenül is érezzük a bluest. Ez a dal végre feloldoz. Felold.

Mit vártok a klipbemutatótól?

PG.: Mi alapvetően zenészek vagyunk, ezért leginkább egy hatalmas koncertet. Az persze mindenképp remek dolog, ha a zenénket illusztrálni lehet képekkel is.

Szegeden is terveztek majd valami aktivitást vele kapcsolatban?

PG.: Szegedre lassan hazaérkezünk. Augusztusban megyünk Gólyatáborba koncertezni. Ez az a város, ahol minden lány gyönyörű, ráadásul mi sem vagyunk még annyira csúnyák!

És íme a Mentőöv, szeressétek:

nka_csak_logo_1_1.png

A cikk megjelenését az NKA Cseh Tamás Programja támogatta.