2016. szeptember 21.

Programajánló (szept. 21-24.)

Az igazán utolsó szabadtéri hétvége olyannyira sietősen érkezik, hogy már ma kezdetét veszi. Kimazsoláztuk a kedvenc programjainkat, amik feltétlenül megérnek akár egy kis megfázást is.

Péterfy Bori & Love Band @Budapest Park, vendég: Óriás

Micsoda: Kedvenc szőke vadmacskánk zenekarának ráadás koncertje a Parkban, csupa jó pasival megfűszerezve, úgymint Minda Endre, Egyedi Peti, Papp Szabi és Henri Gonzo, előttük pedig a mindig energikus Óriás csap a húrok közé. 

Miért: Boriék Parkos koncertjei mindig ott vannak látványban és hangulatban is.

Kiknek: Akik még idén szeretnének esélyt rá, hogy szabadtéren érinthessék meg Bori valamelyik testrészét stage diving közben.

Infók: szerda, részletekért katt ide!

13938342_10154412489064712_7775730136628978016_n.jpg

Elefánt @KOBUCI

Micsoda: Hazánk egyik legizgalmasabb és legegyedibb zenekara, akikkel minden alkalommal garantált a legdurvább mélységek és legszebb magasságok közötti utazás.

Miért: Mert Szendrői Csabi “tánc!” felszólítására mindig elfelejtjük minimum az aznap fáradalmait, és ropjuk.

Kiknek: Szelíd vadállatoknak.

Infók: csütörtök, Kobuci, esemény itt!

Vad Fruttik @ Budapest Park, vendég: Esti Kornél

Micsoda: A kicsit elektro, kicsit alternatív rock Vad Fruttikat nem igazán kell bemutatni. Ha mégis, akkor hallgassatok bele a dalaikba, garantáltan elégedettek lesztek.

Miért: Még sosem csalódtunk a show-ban: látványban, hangzásban, lendületben és energiákban az élmezőnyben vannak, még akkor is kifejezetten élvezhető a koncert, ha nem vagy a legnagyobb rajongójuk. 

Kiknek: Főleg azoknak, akik nyitottak a sötétebb szövegvilágra, az elmélyülésre, a fájdalmat-kiüvöltős sorokra és a sűrűbb zenei alapokra. Ez már nem a sárga zsigulis időszak. 

Infók: péntek este, minden infó itt érhető el!

14435194_10154489491118774_5400591225685592528_o.jpg

Kaukázus @ KOBUCI

Micsoda: Az egyik legalternatívabb, szövegcentrikus, egyszer-már-visszavonult-de-most-mégis-ittvan zenekar, ráadásul az egyik kedvenc szabadtéri fővárosi helyszínünkön.

Miért: Mert egy Kaukázus-koncerten mindig van min elmélázni, gondolkodni, filozofálni pár pohár akármi mellett, mert Janó dalszövegei mindig többről szólnak, mint egy jól hangzó sor. 

Kiknek: Azoknak akik egyszerre akarnak bulizni és szuper zenét hallgatni nagyszerű dalszövegekkel. Vigyük magunkkal a haverokat is, és egy jó fröccs meg lángos-tejföl mellett vitassuk meg a világ nagy dolgait!

Infók: péntek este, Kobuci, infókat itt találtok!

kauk2.JPG

Mayberian Sanskülotts lemezbemutató, Toldi Klub

Micsoda: A Csordás Zita által vezetett, zenekari fotókon előszeretettel fura ruhákban pózoló zenekar harmadik lemezének bemutatója.

Miért: A zenekar mindenféle izgalmat kitalált az eseményre, szóval ez több lesz, mint egy sima koncert, erről bővebben itt olvashattok.

Kiknek: Akik kíváncsiak arra, hogy milyen egy sörkoktél, és szeretik a jó zenét.

Infók: Hasznosakért ide!

Csaknekedkislány + Anton Vezuv @KOBUCI

Micsoda: Legújabb kedvencünk a Csaknekedkislány és a frissen felfedezett Anton Vezuv együtt szórakoztatja a nagyérdeműt.

Miért: Mindkét zenekar hihetetlenül laza, fiatalos nemtörődömséggel adja elő saját dalait és emellett még meglehetősen tehetségesek is.

Kiknek: Azoknak, akik tudnak azonosulni a cinikus, gúnyos, önirónikus, pattogósan dallamos szövegekkel.

Infók: szombat, továbbiak ide kattintva!