2016. szeptember 27.

A nagyi az új MILF – abszurd románc a Twentees új klipjében

Milyen, amikor egy fiatal srác és egy nagymama összejön? Meghökkentő és meglehetősen abszurd. A Twentees Good Boy című dalához forgott klipben most nyomon követhetjük a nem mindennapi love storyt, a retro hangulatú videóra pedig a Klipszemle közönségszavazásán is lehet voksolni.

Kelet-európai romantika, Tisza-parti lamour és egy bizarr szerelem, avagy, van, hogy a nagyi nem csak lekvárt kavar, hanem fiatal srácok szívét is elrabolja. Röviden így írható le a Twentees legújabb klipje a Good Boy, a májusban megjelent Múlandó című második lemezükről.

A klip kapcsán egy különleges, nyalókázós akusztikus minikoncerttel is készülnek a srácok szeptember 30-án a Deák téren. A koncertről több infót ide kattintva olvashattok.

„Ezúttal teljesen szabad kezet adtunk a rendezőnek, Buday Dánielnek, annyit kötöttünk ki, hogy számunkra brandbarát végeredmény szülessen, minden kreatív munka az ő és az operatőr társa, Szilágyi Máté érdeme. Megijedtünk a nagymama-felszedős koncepciótól a zenekarral, de jobb nem is lehetne a végeredmény. Örülök, hogy lett végre új klipünk, már áprilisban kihoztunk volna egyet, két rendezővel is egyeztettünk, de valamiért mindig meghiúsultak a forgatások. Külön büszkék vagyunk arra, hogy úgy lett egy ütős klipünk, hogy tulajdonképpen csak amatőrök működtek közre benne” – meséli Balázs Konrád, a zenekar énekes-gitárosa. A nem mindennapi párt Fehér András, színművészetis hallgató és Ormos Gáborné Éva, a hódmezővásárhelyi művelődési ház állandó társulatának színésznője alakítja, a románcot pedig a Tisza-parti Mártélyon vették fel.

A videót egyébként a Klipszemlére is beválogatták, ide kattintva szavazhattok is rá!