2016. szeptember 29.

Programajánló (szept. 29. – okt. 2.)

Már az indián nyár is az utolsó utánikat rúgja, hivatalosan is elkezdhetünk behúzódni a korábban sötétedő esték elől a klubok világába.

2. Magyar Klipszemle

Micsoda: A magyar zenei videók második hivatalos szemléje a Toldiban, egész délutános klipnézegetéssel, este bulikával, pénteken eredményhirdetéssel.

Miért: Mert videóklipeket nézni jó, moziban még jobb.

Kiknek: Minden zeneimádó és videoklip-junkienak.

Infók: csütörtök – péntek, Toldi mozi, részletes programbontásért katt!

14494762_867055080062026_8150487142100159043_n.png

Pegazusok nem léteznek @A38

Micsoda: Az év utolsó budapesti Pegazusok Nem Léteznek koncertje, amely egyben a hétfőn megjelent új PNL-kislemez bemutatója is lesz.

Miért: Mert ez egy lemezbemutató, mert idén ez az utolsó alkalom, hogy láthatjuk őket Budapesten, és mert imádjuk a hajót. 

Kiknek: Akik szeretnének lelassulni és egy kis jótékony sötétségbe zuhanni. 

Infók: szombat, A38 Hajó, minden egyéb infóért katt ide

pega.JPG

Biorobot, Popcsajokstb @Kuplung

Micsoda: Bérczesi Robi társszerzővel és társfrontemberrel működő zenekarának a koncertje. A Nemes Andrissal együtt működtetett formáció lendületes, sokszöveges, dallamos zenével operál, előzenekaruk pedig a fiatal és szerintünk mindenképpen megjegyzendő nevű Popcsajokstb.

Miért: A Kuplung hangulatos koncerthelyszín, néhol kedvesen lerobbant romkocsma feelinggel, néhol kedves és furcsa fény installációkkal. Két ilyen szuper zenekarral minden adott, hogy kicsit elvarászolódjunk a hétköznapokból.

Kiknek: Akik csütörtök este szívesen fejtegetnék az élet értelmét egy sörrel vagy fröccsel kezükben.

Infók: szombat, Kuplung, minden hasznosért ide katt!

bio.jpg

KHJ @Hunnia

Micsoda: A Kaukázus frontemberének önálló előadói estje, ahol igazi csemegékkel is találkozhatunk. 

Miért: Mert ezeken az alkalmakon mindig valódi élményekhez jutunk. Kicsiben, csendesebben, barátságosabban – hogy jobban megismerjük egymást. 

Kiknek: Elsősorban azoknak, akik szeretik a Kaukázus, és Kardos-Horváth Janó munkásságát, de nyugodtan vigyünk magunkkal érdeklődő idegeneket is. 

Infók: szombat, Hunnia, infók itt

khj_1.jpg