2017. március 28.

Világító Genitáliák – Jön az Anna & the Barbies: Álmatlan című film!

“Tiétek vagyok szőröstül-bőröstül!” – adta át magát Pásztor Anna az Álmatlan című film rendezőinek, Porkoláb Norbertnek és Tanca Norbertnek. Március 27-én, hétfőn, a Gödör Klubban tartották a film sajtótéjákoztatóját, melyen részt vettek az zenekar tagjai, a rendezők, az artisták és vezetőjük, illetve a cirkusz és a zenekari management képviselői is. 

Galéria werk és sajtófotókkal

Már maga a sajtótájékoztató is igazi show volt, a Világító Genitáliák címre keresztelt alkalmon az artisták és Pásztor Anna is fluoreszkáló festéket viseltek a megfelelő helyeken.

Láthattuk a film trailerjét is, ami már önmagában megér egy misét: röpke néhány percben akartunk sírni, nevetni és táncolni. Csodaszép képek, csípős kérdések, rengeteg zene.
Az Álmatlan alapvetően három részből áll össze: a novemberi cirkuszi Utópia bemutató koncertfelvételeiből, filmes jelenetekből és interjúkból. Anna elmondta, olyan kérdéseket feszegettek az interjúk során, amiket eddig még soha nem tárgyaltak meg nyilvánosság előtt.
A koncertjeleneteket a stáb 16 kamerával vette fel, mindig és mindenhol ott voltak. Azt is megtudtuk, hogy itt eredetileg egy igazi elefánt emelte volna sosem látott magaslatokba a finálé színvonalát, de Anna nagyon megsajnálta az állatot, többszöri figyelmzetető rémálmai intésére egyszer csak azzal kelt fel, hogy nem szabad az elefántot bevonniuk. A filmjelenetekről mind a szereplők – elsősorban Anna – mind az alkotók nagy átéléssel beszéltek. Volt jéghideg vízben gázolás, alámerülés, tejben fürdés a legmeglepőbb helyszíneken.

Mernyó Ferenc képei a sajtótájékoztatóról

Annyi biztos, hogy mozgalmas, mélyre maró és retinákat lázba hozó filmre számíthatunk, amit mindenképpen meg kell nézni és meg kell élni. A premier előtti vetítéseket ugyanitt, a Gödör Klubban tartják április 19 és 20-án, jegyek itt vásárolhatóak.

plakat_kocka.PNG