2017. április 8.

Az Idétlen időkig inspirálta az új Magidom klipet

Megjelent a Magidom zenekar legújabb klipje, ami Csomagol az Idő című dalra készült. A négy és fél percbe csomagolt kisfilm a srácok talán eddigi legkomolyabb műve, amelyben a főhős minden reggel ugyanarra a napra ébred, ugyanazok a dolgok történnek vele, és helyzetet napról napra egyre nehezebben viseli. A végkifejletet azért nem áruljuk el előre, ahhoz mindenképp látni kell a videót.untitled_14.png

Benyhe Robi frontember így mesélt a munkálatokról:

„Szerettünk volna egy nagyobb szabású, ránk eddig még nem jellemző, filmesebb hangulatú klipet készíteni. Az nem is volt kérdés, hogy a Csomagol az Idő című számra forgatunk – az állandó versenyfutás az idővel elég aktuális téma a zenekar háza táján, és a szimpla hétköznapjainkat is meghatározó probléma. A klip alapkoncepcióját hosszas zenekari ötletelések után közösen raktuk össze. A rendezői feladatokkal Szombath Mátét bíztuk meg, akivel már korábban is dolgoztunk együtt. A forgatókönyvet az Idétlen időkig című film inspirálta, innen jött az ötlet, hogy a mi főhősünk is ragadjon be az időbe, de a napok ismétlődésével fény derül egy elfásult kapcsolat problémáira is… A két főszerepet Tóth János Gergely és Kőszegi Mária alakítja, nagy élmény volt két ilyen profi színésszel dolgozni! A felvételek januártól márciusig tartottak, ezúton is köszönjük minden önkéntes segítő és statiszta közreműködését!”

Maga a dal egyébként bekerült az Index idei alternatív dalversenyébe, és a Petőfi rádióban is hallható egy ideje. A zenekart élőben legközelebb április 15-én Kecskeméten lehet meghallgatni a 30Y társaságában, majd május 6-án Budapesten, a Dunai Regattán játszanak.