2017. április 29.

Egy ének, egy gitár, egy cselló – ők a Primrose Paradise

A Primerose Paradise története ott kezdődött, hogy három fiatal jóbarát úgy döntött, elkezd közösen dalokat írni. Nem is akármiről, hanem azokról az apró dolgokról, rezgésekről, ami az ő kis életüket körülveszi: a fiatalkori naiv szerelemről, legjobb barátaikról, és az előttük álló útról. Igyekeznek megtartani saját hangjukat és egyediségüket ebben a gyorsan változó világban. A dalokhoz persze nem csak ők maguk járulnak hozzá, hanem szeretteik, barátaik sokszor kedves, megmosolyogtató történetükkel színesítik a Primerose Paradise szerzeményeit.17991670_1235363406573350_588904442187114105_o.jpg

Inczédi Judit énekes és Megyeri Marci gitáros közös örömzenélésébe csöppent bele nemrég Mayer Noja és az ő lélekmelengető csellójátéka, ami egy kifejezetten új és különleges színt adott zenéjük hangulatához. És hogy pontosan milyen is ez a sokat emlegetett hangulat? Szívmelengető és bájosan őszinte akusztikus popzene, ami legalább akkora mosolyt csal a hallgató arcára, mint amilyennel a három zenész színpadra áll.

A zenekar bemutatkozó dala nem fog csalódást okozni azoknak, akiknek szimpatikusak az eddig leírtak. Hallgassátok meg a Soha Többé című szerzeményt, ami egyből hangulatos videóklipet is kapott!