2017. június 16.

/ KLIPPREMIER / Éva Presszó : Nadrág

A debreceni Éva Presszó zenekar a nagy tavaszi zsongásban bejárta az ország klubjait a Kowalsky meg a Vega előzenekaraként. A 10 állomásos turné emlékeit örökíti meg most nálunk debütáló új videoklipjük, amely a zenekar bemutatkozó albumán található Nadrág című dalhoz készült (a lemezről itt írtunk hosszabban).presszo.jpg

Szuper élmény volt Kowáékkal végigszáguldani az országon, és látni hogy minden koncerten teltház várja a zenekart. A közönség az első 2-3 koncert után már a mi dalainkat is ismerte, ránk kerestek a neten, megtanulták a szöveget, barátságok születtek, szóval az egész egy oltári nagy buli volt”- mondta Vigh Évi, a zenekar frontembere.

A legjobb az egészben, hogy a turné után vidéki fellépéseinken és a Budapest Parkos bulinkon is feltűnt egy-egy arc a Kowás közönségből”- mondta Pesti Viki, a zenekar gitárosa.

Nagyon örültünk, hogy a dunántúli közönségnek is megmutathattuk, milyen is a „presszó-hangulat”. Élmény volt ilyen profi körülmények között játszani, a turné minden percét élveztük”- tette hozzá Urhegyi Pali (basszusgitár).

És akkor íme a turnévideó:

 

A zenekarral a nyár folyamán természetesen többször is találkozhattok, többek között a fővárosban június 21-én az A38 hajón, valamint a debreceni Múzeumok Éjszakáján és persze a fesztiválokon is ott fognak pörögni.