2017. július 12.

Nyári dal a Primrose Paradise-tól

Nektek mit jelent egy idilli nyári nap? Nekünk a habos felhő mind ugyanazt jelenti. A nyári napsütést, vízpartot, az éjszakába nyúló kertipartikat és a barátokkal együtt töltött időt. A Primrose Paradise akusztikus trió egy ilyen nyári napot jelenít meg a legfrissebb dalában és ezt az életérzést közvetítik vendégzenészek segítségével. A zenekar az első, nemrég megjelent bemutatkozó dala után így egy újabb arcát is megmutatja a közönségnek.

Primrose Paradise története ott kezdődött, hogy három fiatal jóbarát úgy döntött, elkezdenek közösen dalokat írni. Nem is akármiről, hanem azokról az apró dolgokról, rezgésekről, ami az ő életüket körülveszi: a fiatalkori naiv szerelemről, legjobb barátaikról, és az előttük álló útról. Igyekeznek megtartani saját hangjukat és egyediségüket ebben a gyorsan változó világban. A dalokhoz persze nem csak ők maguk járulnak hozzá, hanem szeretteik, barátaik sokszor kedves, megmosolyogtató történetükkel színesítik a Primrose Paradise szerzeményeit.  

Inczédi Judit énekes és Megyeri Marci gitáros közös örömzenélésébe csöppent bele nemrég Szénási Annamari és az ő lélekmelengető csellójátéka, ami egy kifejezetten új és különleges színt adott zenéjük hangulatához. És hogy pontosan milyen is ez a sokat emlegetett hangulat? Bájosan őszinte akusztikus popzene, ami legalább akkora mosolyt csal a hallgató arcára, mint amilyennel a három zenész színpadra áll.19466713_1298032466973110_7116590778380785695_o.jpg