2017. július 24.

Fesztivál a pusztában! – 5. Woodstock az Ugaron!

Az Anna and the Barbies idén ötödjére szervezi meg négynapos fesztiválját, amely Ópusztaszeren lesz augusztus 1-4 között. A fesztivál továbbra is a szabadságot, és az természetes emberi interakciók fontosságát hirdeti, Négy nap, a természet érinthető közelségében, andalgás a pusztában, holdimádás, naptámadás, csillagok örökbefogadása, véget nem érő karnevál az éjszakában!

20258183_1060968474037501_2459047311687332594_n.jpg

A délutánokat irodalmi programok színesítik, beszélgetések, különböző kézműves workshopok, melyeken a kalibaépítéstől kezdve a szappanfőzésig sok különleges dolgot kipróbálhatunk.

Idén azonban a harmadik és negyedik napon egy nagyszínpaddal, és headliner zenekarokkal is bővül a fesztivál. Itt lesz a Quimby, a Jónás Vera Experiment, az Elefánt, Tóth Vera trio, az Electronic Sheeps, Mörk, Apey, és persze az Anna and the Barbies is játszik egy akusztikus, és egy csapatós rock koncertet is, minden este lesz jurtabuli, és a lista még bővül!

A fesztivál egyszerre hippi és vad, a főszerep a lelassulásé, az ismerkedésé, és a természet és emberközeli élményeké. A szervezők olyannyira az élő kapcsolódásokra motiválják a fesztiválozókat, hogy mobiltelefonparkolót is létrehoznak, aki itt 8 órára leadja a telefonját, kap a zenekar valamelyik tagjától egy ölelést vagy egy puszit.

ilyen volt a tavalyi összeborulás


A Woodstcok étel és italkínálata szintén a mainstreamtől eltérő lesz: jó minőségű, de egészséges ételek, szörpök, kézműves sörök, és termelői borok lesznek kaphatók pénztárcabarát áron.
A látogatók száma korlátozott jegyeket a tixán lehet megvásárolni, de a helyszínen is árusítanak majd.

Sátorhelyek korlátlan számban vannak, és jurtákban is lehet szállást foglalni a woodstockazugaron@gmail.com-os emailcímen.

További infók a Woodstock az Ugaron facebook oldalán, és az eseménynél.