2017. november 3.

Gyilkos az Ivan and the Parazol új dala: itt a Serial Killer!

Az Ivan & The Parazol már 7 éve képviseli a 21. században újraértelmezett, táncolható, beat-rock vonalat, mérhetetlen dinamikus dallamokkal. November 3-án, hosszabb hallgatás után, egy új album képe látszik körvonalazódni. Ennek első dalait már november 15-én is hallhatjátok az Akváriumban.

iatp_pp.jpg

A zenekar két éve nem jelentetett meg albumot és fél évtizede singlet, így nagy örömünkre szolgál a hír, hogy 2017 végén egy friss szerzeménnyel jelentkeznek, Serial Killer címmel.

Az új dal, és a lemez amit sejtet, nem hiába váratott magára oly sokáig, a zenekar egy hatalmas előrelépést téve az új album számait, így a Serial Killert is a világ legjobb akusztikájával rendelkező, legjobban felszerelt és legnevesebb stúdiójában vehette fel. Producerük a végtelen tehetséges és Grammy-díjas, William Anspach volt, aki olyanokkal dolgozott már együtt mint a Muse, Red Hot Chili Peppers, Pharrell Williams. A szóban forgó stúdió pedig az EastWest Studios, ahol az IATP előtt két héttel fejezte be új albumát a Foo Fighters, de rögzített már itt Elvistől kezdve Frank Sinatrán át Madonnáig, mindenki, aki számít.

Az új album dalait már június végén elkezdték rögzíteni Los Angelesben, ekkor készült el a Serial Killer is, Kyiki, a Chrystal Fighters énekesének közreműködésével. A fiúk nemsokára visszatérnek a leglegendásabb albumok keletkezési helyére, hogy az ősszel megírt számokat is felvehessék, és míg William a tökéletes hangzás kikísérletezésével foglalkozik, addig fogadjátok szeretettel az új singlet és izguljatok velünk a fejleményekért.