2017. december 12.

BoriX – 10 év, 10 leg

Péterfy Bori és zenekara idén 10 éves. Ennek ürügyén természetesen mindenféle őrült dolgot találtak ki nekünk, és talán maguknak is a zenekar háza tájára: lett új lemez, a dalokhoz külön szövegvideók, BoriX játékapplikáció, amin előszőr tárták fel mindig az újdonságaikat, és persze rengeteg koncert. A mindig szexi és vicces Bori most a szülinapi őrület kapcsán egy LEG-es kérdőívre válaszolt nekünk, olvasásra fel!

unnamed_10.jpg

1. A LEGfurcsább rajongói kérés, amit kaptam a 10 év alatt…

    Egy fiatal rajongó fiú azt kérte, hogy fogadjam örökbe. Olyan is volt, hogy két lány eljegyzését kellett bejelentenem koncert közben. De nekem a legizgalmasabb az, amikor magukra tetováltatják a képem az emberek. Tényleg furcsa érzés, hogy örökre valaki testén lesz az arcképem.

    2. A LEGszürreálisabb helyszín, ahol felléptünk…

    Talán Erdélyben volt, egy egész kicsi falu sportpályáján, tehenek és szénaboglyák között, gyönyörű hegyek lábánál. Egész nap utaztunk, nagyon fáradtak voltunk, és az egész olyan volt, mint egy álom.

    3. A LEGelvetemültebb ötlet, amit megvalósítottunk…

    Az, hogy nem adtunk ki idén CD-t, hanem egy applikácion kereszteül jelent meg a lemez, amiben játszani kell, hogy hallgathasd a számokat.

    4. A LEGelvetemültebb ötlet, amit nem valósítottunk meg…

    Hogy nem játszuk el a Labambát egy koncerten.

    5. A LEGdurvább dolog, ami történt stage diving közben…

    Minding vannak eltévedő kezek, amik markolásznak, de ez nem zavar. Egyszer viszont egy fiú elég gusztustalan dolgokat kezdett sugdosni a fülembe, és mivel nem hagyta abba, leállítottam a koncertet és megkértem, hogy mondja hangosan bele a mikrofonba, hogy mindenki hallja. Erre elmenekült a nagy kemény csávó.

    6. A LEGnagyobb dicséret, amit kaptam az elmúlt 10 évben…

    Tavaly Londonban volt koncertünk és volt elég sok angol is a közönségben. Utána azt mondták, hogy eddig a Nirvana meg a Red Hot Chilli volt a kedvencük, de most  már én.

    7. A LEGmeglepőbb dolog számomra, ami történt a zenekarral ebben a 10 évben…

    Hogy még soha nem nyertünk Aranyzsiráfot :)))))

    8. Az a dalunk, amire a LEGbüszkébb vagyok…

    Én nem tudok választani.

    9. Amit a következő 10 évben LEGinkább szeretnék megvalósítani a zenekarral…

    A következő 10 év.

    10. A szülinapi turnénk során azt várom a LEGjobban, amikor…

    …a közönség énekli az új számokat.