2017. december 14.

The Medley’s, Watchme, The Clothes // ROBOT jótékonysági koncert

Az év vége közeledtével a ROBOT rendkívül szimpatikus módon egy számukra rendkívül fontos ügyet is támogat, a szórakoztatáson túl. Egy olyan akcióval készültek, amelynek lényege, hogy novembertől december 23-ig minden korsó Soproni sör árából 100 Forintot és minden ROBOT póló árából 1.000 Forintot a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukámiás gyermekei számára ajánlanak fel. Egyre több zenekar gondolja úgy, hogy csatlakozik ehhez, így karácsony előtti pénteken a WatchMe, The Clothes és a The Medleys is beszálltak a Robot projektébe, és aznap este nem csak a sör, hanem minden jegyárból is 100 forint a beteg gyerekekért kampányba megy. Szóval, december 22-én duplán irány a Robot!wm_clths_med2.JPG

WatchMe

A WatchMe zenekar 2015-ben alakult, ennek ellenére már most hosszú a sikerek listája. Első daluk, a Naked Man már több mint 63 ezres nézettséggel bír. Rengeteg szakmai díj mellett a zenekar megnyerte a Veszprémi Utca Zene Fesztivált 2016-ban. Idén nyáron már Olaszországban képviselték hazánkat neves olasz Ferrara fesztiválon. Eddigi összes daluk a Petőfi Rádióban debütált. Most télen sem pihentek, Nurnberg-ben léptek föl novemberben, és most az új albumukon dolgoznak. Igazi Amazonok!

Az első magyar daluk, a Vonalkód:

The Clothes
2015 őszén alakult, 5 főből álló zenekar, amely egyedi stílusban közelíti meg a pop zene témakörét. Mint a mottójukból is érződik, egy sokszínű vagány pop zenét játszó bandáról van szó. Koncertjeik frissek, energetikusak, nem a láblógatásról szólnak. Első daluk a Színarany, júliusban debütált a Petőfi rádióba. A zenekar a Cseh Tamás program jóvoltából az első 100 zenekar közé jutott. Az elmúlt két évben több klubba léptek fel, mind Pesten, mind vidéken, és a dalaikat juttatták el a közönségnek.

Ez a Színarany című daluk:

The Medleys

A The Medley’s a kemény rockos riffeket öltöztet blues köntösbe, szerelmes balladákat ruház fel a reggae lüktetésével, az urbánus rock világát eleveníti meg a hip-hop eszközeivel, vagy éppen a ’60-70-es évek progresszív rockját hozza össze a 2010-es évek diszkózenéjével, de az előzőek bármilyen variációja elképzelhető. Nem véletlen a névválasztás sem, hiszen a banda nem elégszik meg egy zenei irányzattal, vagy azzal, hogy beskatulyázzák valahova. A Medley’s érzelmi hullámvasútra visz, intenzív stílusörvénybe hajt, a szöveg és a zene együttes erejével ragad magával.

A Robotban lesz hallható először élőben az új daluk, ez pedig a régebbi Láthatsz még: