2018. február 13.

KLIPPREMIER! BEKVART : Maggi

Elkészült a BEKVART zenekar második klipje az ősszel megjelent A hetedik év című albumról (amiről nálunk így nyilatkoztak a srácok). A Maggi című dalhoz Dávid Attila és Gyuricza Mátyás készítetett videóklipet, Lovas Rozi és Lábodi Ádám főszereplésével, de a legkisebb szerepekben is a zenekar tagjait láthatjuk.

A forgatásról így nyilatkoztak a résztvevők:

Lovas Rozi (billentyű) :

Két nap, négy kutya, kicsi alvás, sok eső és sok hó, Kis Diófa utca és Biatorbágy, zsúrkocsi tologatás végeláthatatlanul, elalvó Keri és Győrben lerobbant Keri, aki tud az jöjjön, Pumáéknál melegedő, paradicsomos káposzta vagy borscs, Sárváron koncert előtte, mindenféle előadás közben, utána meg…egyszercsak itt vagyunk ezzel a klippel. Szeretettel.

Lábodi Ádám (ének) :

A nyári csillogás után, egy sárvári klub koncert, leszakadó kipufogócsövek, kétszerhúszperc alvás, eső, hó, lerobbant autók, nem létező kerékpárok és kutyák, latyak és sár! Ezek kell, hogy kísérjék és jellemezzék egy valamire való rock banda 2. klipjének forgatását! Sok mindent jelentenek. A jég hátán is megélünk! Velünk nem baszik ki senki! A Maggi talán a személyes kedvencem. 

Dávid Attila! Gyuricza Mátyás!

Köszönjük szépen, kemények voltatok! ÉLJEN A BEKVART!

Keresztény Tamás (basszusgitár, ének)

Én az első forgatási napról késtem, ugyanis elaludtam az előző esti koncert végett. Aztán a második napra nem jutottam el, mert a kocsim lerobbant Győrben. Emiatt plusz napom volt. Betegen áltam egy jeges tóban, egy futócipőben, ami nem az enyém, két kutyával, akik nem ismertek engem és nem akartak ott lenni, majd késtem az Örkényből az esti előadásom próbájáról. De ugye a zenekarért mindent!

És akkor íme a klip: