2018. május 6.

Koncerthangulat a The Bluebay Foxes új klipjében

A The Bluebay Foxes zenei világa a brit gitárzenéből és amerika déli államaiból származó rockzenéből merít: dinamikus, lüktető dobtémák, karakteres gitárhangzás, húzós, energikus basszusok és dallamos refrének jellemzik. A zenekar március végén egy 5 állomásos erdélyi turnén járt az Ivan and the Parazollal és Április 8-án a Kensington előzenekaraként lépett fel a Barba Negrában. Május 10-én 2 éves születésnapját ünnepli a zenekar a Kuplungban, vendégekkel és egyéb újdonságokkal. 

Az On My Own minden koncertünk egyik fontos pontja, kicsit elüt a többi számtól és felkapják rá az emberek a fejüket. Sok koncertünk után jöttek oda megkérdezni, hogy mi volt az a szám. Március végén az Ivan and the Parazol elvitt minket előzenekarként egy 5 állomásos erdélyi turnéra. Imádtuk azt az 5 napot és mindig is akartunk egy élő koncertes klipet és tudtuk, hogy ezt a számot kell választanunk. 

Ez a dal az idén készülő nagylemezünk előfutára. A felvételeket Ligeti Gyuri producerálásval készítettük, ami teljesen kimozgatott minket a komfortzónánkból. Nagyon jó volt együtt dolgozni és várjuk már, hogy nekilássunk a nagylemez munkálatainak.

A videót Bátori Gábor Jim, Sinco készítette, akivel gyakran dolgoztunk együtt eddig is, de egyértelmű volt, hogy ezt a klipet vele szeretnénk csinálni.

A zenekar most 2 éves és azt gondoltuk, hogy egy születésnapi koncerttel zárjuk a klubszezont és kezdjük el a fesztiválszezont. Lázasan készülünk a május 10-i estére, ezért hoztuk ki az On My Own-t, lesz sosem hallott új szám,  két nagyon jó előzenekar, kiplakátoltuk Budapestet és minden adott hozzá, hogy egy hatalmas esténk legyen.