2018. június 20.

M.a.csek az Ugaron!

Vlog az Ugaron

Mindig is szerettél volna kicsit a fesztiválok színfalai mögé látni? Ott leszel az idei Woodstock az Ugaron? Nem leszel ott, de szeretnél? Megoldjuk okosba.

Vlog az Ugaron címmel indítunk videós élménybeszámolót az Anna & the Barbies hippi fesztiváljáról, aminek részeit a fesztivál ideje alatt, július 4 és 7 között láthattok majd. Találkozunk a sztárfellépőkkel, bemutatjuk Nektek a helyszíneket, belesünk a színfalak mögé és mindent kipróbálunk, amit csak tudunk. Nem csak olyan headlinerek lesznek, mint a Vad Fruttik, 30y, Elefánt, hiperkarma, Supernem vagy Péterfy Bori és a Love Band, de számos izgalmas program is. Hennázunk, reikizünk, labirintusban bolyongunk majd, némi segítséggel végigkostóljuk az ínyenc kajákat, sok segítséggel végigisszuk a finom italokat és mindenhova magunkkal viszünk Titeket. Sőt, két szerencsés fizikailag is velünk jöhet, ugyanis hamarosan kisorsolunk két bérletet a fesztiválra. Figyeljétek a Facebook oldalunkat, hogy ne maradjatok le róla.

Ja és ha ez nem lenne elég (mert miért is lenne bármennyi elég egy fesztiválból?): a M.a.csek sátorban majd megtalálhattok minket, jöhettek chillezni, isteni zenéket hallgatni (nálunk ugyan csak felvételről, de esténként a színpadokon élőben is), kívzeket kitölteni és úgy általában jól érezni magatokat.

Szóval összefoglalva: kövessetek és figyeljetek minket Facebookon és Instagramon is, mert nem csak Július 4 és 7 között lesz szükség Rátok! 😉

A minket érintő infókat ide kattintva találjátok majd, a fesztivál eseményét pedig itt.