2018. július 5.

Nyerj zenekari relikviákat – Vlog az Ugaron

Leköltöztünk pár napra Ópusztaszerre, hogy tudósítsunk Nektek a Woodstock az Ugaronról. A napi beszámolókat a M.a.csek YouTube-on találjátok, katt ide és iratkozzatok fel!

A vlogok minden nap délutánonként jelennek meg, és azok közt, akik megosztják azt Facebookon és kommentben jelentkeznek, a fesztivált követő héten a világ legmenőbb ajándékcsomagját fogjuk kisorsolni. Szereztünk aláírt és félbetört dobverőket, megtaposott dallistákat, szerencsésen le nem nyelt és el nem veszített pengetőket, koncertbelépőket és még más meglepetéseket. A nyereményjátékban részt vehetnek a megosztók mellett azok is, akik a helyszínen ellátogatnak a M.a.csek jurtába és kitöltik a kvízünket.

Az első napon elvittük Szendrői Csabit (Elefánt) reikizni, a 30Y háromnegyede kitöltötte velünk a M.a.csek kvízt, erdei sétára indultunk Bérczesi Robival (hiperkarma) és sztorizgattunk Frenkkel.

A második napot a Supernemmel töltöttük a backstage-ben, természetesen Papp Szabi szórakoztatott minket, aztán elkaptuk Áron András Apey-t és Töpit, stílusosan a sötét erdőben.

 

A harmadik napon megtollaztuk Jónás Vera haját, hennáztunk, végiglátogattuk a bazársort és lovaztunk egyet.

 

A negyedik és egyben zárónapon békét kötött a Fishing On Orfű és a Woodstock az Ugaron, volt pár őszinte megnyilvánulás és egy csodálatosan felszabadító befejezés, ezt aztán tényleg érdemes megnézni.