2018. augusztus 1.

Bemutatjuk nektek a Teddy Queent!

Hoztunk nektek egyet a friss kedvenceink közül, ez a Teddy Queen zenekar, akik egy erdélyi trió. Aki előbb hallgatna, aztán informálódna, annak gyorsan klikk alább:

 

 A zenekar 2017-ben adta ki első kislemezét „Helló” címmel, amely 5 saját dalt tartalmazott, és 2019 év elején tervezik kiadni első nagylemezüket.  2017ben 2.helyezést értek el a „Legszebb Erdélyi Magyar Dal” című versenyen a „Nem számít” című dalukkal, amely egyben közönségdíjas dal is lett, valamint a zenekar énekese és gitárosa nyerte az Újfalusi Gábor díjat is kiemelkedő zenei tehetségéért. Erdélyi közös turnén vettek részt, a Junkie Jack Flash, Esti Kornél zenekarokkal, de vendég előadói voltak a Tankcsapda  vagy a Bagossy Brothers Company zenekaroknak is . 2018-ban 1. helyezést értek el a Háromszéki Diákegyüttesek Találkozóján. A zenekar 2018 nyarára már több, mint 20 erdélyi és magyarországi színpadra (Double Rise, Tusványos, Vibe, EFOTT, Szabadság Feszt, SIC feszt, Szféra, Siculus Fesztivál) is meghívást kapott, emellett több helyi rádió is játssza a kislemezük dalaikat.

Ajánljuk őket meghallgatásra, szeretésre és figyelemmel követésre! Facebookon ide kattintva találjátok őket, a YouTube csatornájuk pedig erre van.