2018. augusztus 18.

Nyárvégi pogó az Elefánttal a Kobuciban

Egyik kedvenc nyári szabadtéri helyén, a Kobuci Kertben búcsúztatja zsúfolt, fesztiválokkal teli nyarát az Elefánt zenekar, és tehetjük mi is ugyanezt, ha augusztus 23-án velük tartunk.

Mi azért szeretjük a Kobucit, mert se nem kicsi, se nem nagy, profi, és ráadásként  még finom harapnivalóik is vannak. Az Elefántnak is bevallottan ez az egyik kedvenc budapesti helyszíne, de ők a mi fantáziátlan dicséreteiknél természetesen sokkal egyedibben fogalmazták meg, hogy miért, és ezt a zenekar instagramján meg is osztották… 

Horváth Ede: “Azért szeretem a Kobuci kertet, mert onnan látszanak a legszebben a csillagok.

Szendrői Csabi: “Elvből szeretem a kerteket. Meg a nyár végét is. Főleg az ősz miatt.

Németh Szabi: “Az egyetlen hely, ahol a mindennapi munkaruhámban is képes lennék koncertezni és még jól is érezném magam benne. (Se!)

Kovács Zoli: “Ki tudja meddig lehet még a szabad ég alatt csinálni 2018-ban?

Még egy tag, Tóth Andris hátra van, így ha kíváncsiak vagytok az ő minden bizonnyal nem kevésbé frappáns gondolataira, mindenképp csekkoljátok, követitek-e már a zenekart instán, és figyeljétek a story-jaikat.

Komolyra forditva a szót, a Kobucin kívül persze ezen az estén a lényeg az Elefánt, akiknek a koncertjein garantált a görbe tükörbe nézés, az ironikus önreflexió, a beszólás mindenkinek és legfőképp önmagunknak, a lelkünkben vájkálás, és persze az ereszd el a hajam pogó.

A koncertre készülve mazsolázzatok például nálunk a zenekar 5 izgalmas dala között, vagy egyszerűen csak hallgassátok meg legutóbbi albumukat, a Mindent, ha pedig megosztjátok az ezt a cikket tartalmazó facebook posztot a #0823kobuci és #elefántofficial hashtaggel, a megosztók között 2 páros belépőt sorsolunk ki!

Szóval, naptárba be: #0823kobuci #elefántofficial !

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/254148105364516/