2018. szeptember 13.

Ajjaj, túl… Erős? Einstand dalpremier

Az Erős testvérek által jegyzett Einstand folytatja 2018-as Ellenség EP dalainak megjelentetését: a néhány hete nálunk debütált Dobpergés című dal után íme a történet folytatása, mely az Ajjaj, túl erős már az ellenség névre hallgat. A dalban megtudhatjuk, mi történik amikor valaki már nem tud szép szóval hatni a környezetére, és drasztikusabb eszközökhöz folyamodik.

Marci: Ez az egyik legrégebbi dalunk, még sok-sok évvel ezelőtt íródott másik formációnkban. Aztán elővettük, leporoltuk, majd a Jappan & Barnsz szétmarcangolta és odaköpte nekünk. Azóta szeretjük!

Józsi: Régóta szerettünk volna ilyen stílusú videót készíteni az egyik dalunkhoz. Ez tűnt a legalkalmasabbnak, ennek voltak leginkább képeket festőek a sorai.

A felvételt a zenekar eddigi szokásához híven a Jappan & Barnsz (Takács Zoltán Jappán és Horváth Barnabás Botond) producer páros közreműködésével készítette.

Egyébként az Einstand nemrégiben megnyerte a Roxiget tehetségkutatót, legközelebb pedig szeptember 27-én lépnek fel a Mika Tivadar Mulatóban a Grand Club zenekarral közösen, amire itt tudtok virutálisan gyülekezni:

https://www.facebook.com/events/1920146258281584/