2018. szeptember 23.

A Kutyák a Kobuciban ugatják el a nyarat

Idei utolsó szabadtéri nyári koncertjére készül A Kutya Vacsorája, az ország exkluzív zenei laborja. A sűrű nyár után, a zárt terekbe való teljes beköltözés előtt még egy utolsó fröccsözésre hív a zenekar az óbudai macskaköveken, hogy még utoljára a csillagok alatt vadásszunk egyet az éjben, bomoljanak a hamisítatlan kobuci ízei, és megkeressük azokat a bizonyos zöld szemeket.

A szeptember 25-ei budapesti, Kobuci kertben való fellépéssel egy olyan nyarat zár le a Varga Livius által vezetett banda, amibe többek között a 15. születésnapjuk méltóképpen való megünneplése is belefért egy különleges hangulatú júliusi estén, ahol a zenekar alapítótagjai is visszatértek.

A mostani, nyárzáró bulin azonban a tagok nem ígérnek mást, mint egy hamisítatlan ugatást az arra éheseknek. A hamisítatlan ugatás pedig már évek óta egyet jelent egy igényes, eklektikus, energikus zenei utazással, amit többek között Vastag Gábor sodró gitár- és Nemes Zoltán virtuóz zongorajátéka fémjelez, Varga Livius erőteljes, sokszor már-már performansz jellegű frontemberi előadása mellett. A koncerten minden bizonnyal felcsendülnek a zenekar idén megjelent, sokak által eddigi legerősebb albumuknak titulált a Szerelem hétszer szerzeményei is.

Esemény: https://www.facebook.com/events/275161509956688/

Jegyek: https://kobuci.hu/programok/a_kutya_vacsoraja_634/