2018. október 7.

Kedveskovács – felfedezések hét elejére

Elkötelezett imádattal hódolunk nagy magyar kedvenceinknek, de mindig egészen hidegrázós boldogság új csemegéket felfedezni a horizonton.

Ilyen a Kedveskovács nevű zenekar, akiket egy szintén nagyon kedves barátnőnk ajánlott figyelmünkbe és nem bántuk meg, hogy nyitott füllel álltunk hozzá. A négytagú zenekar bemutatkozása így hangzik a nagy kék oldalon:

Az együttes 2015 őszén látta meg a napvilágot, és bár a kezdetek kezdetén vers feldolgozásokkal indultunk, pár hónap múlva már nem csak zeneileg, de szövegileg is teljesen a saját kútfőnkre hagyatkoztunk. Jelenleg a zenekar egy órányi, saját dalokból álló műsorral rendelkezik (ebből négy vers megzenésítés) a dalok száma azonban folyamatosan bővül. A formáció négy főből áll a klasszikus felállásban, gitár, bőgő, dob, ének. Alapvetően rockot játszunk sokféle behatással, a pontos meghatározást pedig rábízzuk a hallgatóságra.

És valljuk be, mi sem vagyunk olyan bonyolult lelkek, viszonylag könnyű minket megfogni jó versekkel és jó zenével.

Itt a legfrisebb daluk, az elején egy pici kispálos beütéssel:

 

Ha ez bejött, böngésszétek tovább a Youtube csatornájukat és ha itt sem csalódtok, akkor kövessétek őket a Facebookon, hogy minden infót tudhassatok, és Instagramon is, mert elég szépek és szép zenész fiúkat nézni nem olyan rossz időtöltés.

Október 17-én pedig el is csíphetitek őket Budapesten, erről itt, további koncertjeikről pedig ide kattintva minden infó az öletekbe hullik.

a fotót a FB oldalról loptuk