2018. december 12.

Egy este, két koncert: Sorbonne Sexual és Lépjünk a holdra a Robotban

Az évet az idei legnagyobb klubkoncertükkel zárja a Lépjünk a holdra és a Sorbonne Sexual. A két formáció első közös koncertje telis-tele lesz meglepetésekkel. A Lépjünk a holdra jövőre jelentkezik második EP-jével, amiről még idén, kizárólagosan ezen a koncerten hallhattok pár debütáló számot. A Sorbonne Sexual pedig vadonatúj felállással jelentkezik, a zenekar ugyanis bővült egy billentyűssel, Imhof Bálint személyében. Így igazán exkluzív bulira számíthatunk.

Időpont: 2018. december 14., péntek, 19:00

Helyszín: Robot

Belépő: 1000 Ft

Facebook esemény itt!

Lépjünk a holdra

Négyen együtt 2017 óta dolgoznak folyamatosan egy olyan világon, amely periodikusan változik, mégsem ismétli önmagát. Nem állandó és nem szabályos, nem bontható részegységekre. Mindig mást, mindig máshogy, de mondani akar valamit.

Nem szabnak korlátot a stílusirányzatok, a metrumok, a tempók, egységes antipop. Sosem lesznek vele teljesen megelégedve, mert mindig a legújabb szakaszt érezik igazinak és úgy látszik ez a változó állapot örökké megmarad.

Sorbonne Sexual

A Sorbonne Sexual az alternatív zene szöveghagyományozódására alapozva alakította ki a progresszivitás és a popularitás közti vékony mezsgyét amin mozog. 2014-es Fáma c. lemezükkel eljutottak számos nagyobb helyre játszani, turnéztak a 30y-al, 2017-ben pedig eddigi legkiforrottabb lemezükkel jöttek ki, a Kifutással, mely a kiszenekarok életének kálváriáját próbálta bemutatni és melyet az A38 Tetőteraszon mutattak be. Az utóbbi lemezről hallhatunk több dalt a a koncerten, de régebbi dalok is felcsendülnek, az igazi sorbonnesxl valóság, ahol éppen áll a zenekar.