2018. december 22.

Koncertajánló az ünnepek közé

Idén sem bírtuk ki, hogy ne ajánljunk a sok szuper programból egy csokorra valót a két ünnep közé. Válogassatok, mert tudtok: ezekre ugyanis még van le tudtok csapni jegyekre, ha gyorsak vagytok!

 

Kaukázus, december 26., A38 hajó

Viszonylag hosszú koncert és új dalmentes időszak után nemrég 15 új dallal jelentkezett a Kaukázus, ezt mutatják be ezen a koncerten. Ha olyan alter fanok vagytok, akik 26-án már nyitottak vagytok egy kis kiruccanásra, menni kötelező, addig meg tanuljátok az újdonságokat:

Pál Utcai Fiúk, december 26., Akvárium

Ha egy kicsit ismerősebb hangulatra vágytok, irány az Akvárium 26-án, ahol az idén 35 éves (!) PUF tartja szokásos karácsonyi buliját. Ha jól figyeltek, még új dalokat is hallhattok tőlük ezen a koncerten, hiszen a nagy évszám egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lennének ilyenjeik, és ha minden igaz, már egy új lemez is kilátásban…

Anna and The Barbies évzáró, December 28., Barba Negra

A szokásos Annáék féle őrület az évvégi hajrában, új dobossal, és új látvánnyal. Akartok nagyokat ordítani, és teljesen random testhelyzeteket felvenni Anna után szabadon? Itt a helyetek! Addig pedig itt a legfrisebb újdonság a zenekartól:

A Kutya Vacsorája, december 29., TRIP hajó

Ha már kellőképpen eleget ültetek otthon, a bejgli is elfogyott, és szórakoznátok egyet, mázli: 29-én megtalálhatjátok a számításotokat a TRIP-en, ahol a se nem utókarácsonyinak, se nem előszilveszterinek hirdetett bulin Varga Livius vezetésével vehettek részt egy önironiával, szerelmes történetekkel, poénokkal, és persze remek muzsikával teli estén.

Blahalouisiana évzáró, december 30., Instant

Blaha népének évzáró happaningje, egyébként az Instant-Fogas egy héten át tartó ‘SZILVESZTER FANTASTIQUE!’ c. programsorozatának részeként. Elég jól hangzik egy közös dalolás a csapattal, még ha véletlen egyedül is lennétek aznap, mi azt mondjuk!

Péterfy Bori & Love Band szilveszterindító, december 31., A38 hajó

Szilveszterindító, mert éjfélre még pont átérsz máshova, és Bori, mert szexi, együttdúdolós, táncolós – a rajongóknak már nem kell külön bemutatni, a zenekar évek óta ezzel a bulival indítja be mindenki szilveszterét. Már annak, aki hagyja…