2019. május 29.

Teddy Queen – Minden a helyén – a VIBE 2019-es himnusza

Az erdélyi zenekar 2 éves pályafutása során immár a második kislemezével jelentkezik. A digitális korong három dalt tartalmaz, melyet a gyergyószentmiklósi trió videóklippel együtt osztott meg a közönséggel. A Nem Szól Rám Senki egyik dala, a Minden a helyén pedig egyben az erdélyi VIBE fesztivál himnusza is lett.

„Igyekeztünk önbizalommal teli dalt írni, ami célokról és akadályok leküzdéséhez szükséges hozzáállásról szól” – mondta el a Teddy Queen frontembere, Fodor László. Szerinte az a legjobb, ha tudjuk, jó úton vagyunk a célunk felé, erre utal a dal címe is: Minden a helyén. A szám forgatásáról a frontember elárulta, a klipben azért öltöztek öltönybe, mert azt szerették volna érzékeltetni, hogy a legtöbb ember nem csak külsőleg, hanem belsőleg is beszürkül. Szimbolikusan ebből lépnek ki a srácok, és igyekeznek meglátni a hétköznapokban azt a felszabadultságot és örömöt, amire mindannyiunknak szüksége volna és amit a fesztiválokon olyan mélyen meg is tudunk élni.

Ezt a hangulatot és könnyedséget igyekszik megfogni a kislemez másik két dala is, a Nem Szól Rám Senki, és a Kicsikét. A Nem Szól Rám Senkit egy „vidám szakítós dal”-ként jellemzik a fiúk. Egy olyan lírai én szövege ez, aki egy igazán lélekölő kapcsolatból lép ki és a nehezen meghozott döntés teljesen felszabadítja.

A fiúk nem csak két kislemez büszke szerzői, de a tavalyi és idei fellépéseik száma lassan a száz felé közelít, ami nem kis színpadi rutint jelent. A nyár során elkaphatjátok őket a Double Rise-on, az EFOTT-on, a Kolozsvári Magyar Napokon, a Szabadság Feszten, a SIC-en, a Temesvári Magyar Napokon és természetesen a VIBE-ra is elviszik a hivatalos himnuszt.

Íme a legújabb Teddy Queen dal, hallgassátok, szeressétek: