2019. június 21.

FOO2019 – második nap – Ott ahol akarod

A második napnak a már Orfűn ébredés boldogságával és az esőmentesség reményével vágtunk neki.

A nap mottója akár az egész Fishing mottója is lehetne: színpadok és koncertek közt cikáztunk fel-alá, száraz lábbal és hideg fröccsel. Ott ahol akartuk.

fotó: Hegyi Júlia Lily

Legőrültebb koncert: sikerült megnéznünk a nemrég nálunk EP-t bemutató SIKETFAJDot a PMFC színpadon, akik a nagy meleg és a korai időpont ellenére is akkora energiával tolták, hogy többen a közönségből sem bírtak ellenállni, és a legőrültebb tánclépésekre vetemedtek.

Leginkább szívekhez szóló dal: A Kiscsillag koncertjében minden volt, talán túl sok minden is: csukott szemmel suhogás, koncertkedvenc dalok a megszokottnál kicsit lassabb meghallgatása, Lovasi twerkelése, viszont kiemelendően csodálatos pillanat volt Szesztay Dávid dalának előadása kedvenc domboldalunkon. Mindannyian teljesen át tudtuk érezni a refrént: ott ahol akarod.

Legtáncosabb frontember: A Csaknekedkislány Olivérjérének rongylábai és táncos csípője sosem hagy minket cserben, ha egy jó kis táncra vágyunk miközben fanyar öniróniával vallunk színt legnagyobb gyarlóságainkról.

Legnagyobb buli: A Vad Fruttik nyerte a leginkább szemre és torokra ható, fájdalmainkat kikiabálós koncert kategóriáját ebben az évben. Sokszor csókoljuk a fénytechnikusok kezeit, sziklaszilárdan és kivétel nélkül elképesztő munkát tesznek bele a produkcióba.

Legszebb esti látkép: ezt szavak helyett inkább ezzel a csodás fotóval mondjuk el.

fotó: Hegyi Júlia Lily