2019. július 8.

Három zenekar, egy nagy buli július 11-én a Trackben

Ünnepi kocsmahangulat és üde nyári rockkolás lesz július 11-én a Barba Negra Trackben. Három, egymástól távoli zenekar áll egy színpadra, a The Scarlet, a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) és a The Medley’s, hogy megmutassák a közös nevezőjüket: mekkora bulit is tudnak csinálni egy könnyed nyáreste. 

A 6. születésnapját ünneplő The Scarlet keltapunkját szállította már Ausztria, Svájc, Csehország és Németország klubjaiba is, ezúttal a Trackben pedig új daluk, a Sail Eternally debütál élőben, amihez lyricvideót is készítenek. Az erőteljes gitárhangzással megfűszerezett szilaj, folkos dallamok, a kalózos témájú, olykor pimasz szövegek és az intenzív performansz mellett egy különleges műsorral is készülnek, ugyanis ezen a koncerten búcsúzik el a közönségtől Seres Juli, a zenekar fuvolása. A buli után irány a stúdió, ahol új anyagukon dolgoznak majd. 

Az este második fellépője az SZ4P lesz, akik legutóbb a Gerjed a hangfal videópremierjével hallattak magukról nálunk. Tőlük nem idegen a folk-punk vonal, korábban játszottak már a Paddy and the Rats-szel is. Fishing után, Művészetek Völgye előtt elhozzák az ős-SZ4P hangulatot vadiúj dalokkal fűszerezve. Autentikus gumipank Budapestről; sűrű szövegek, laza dallamok, 3 rész buli, 2 rész politika, 1 rész hülyülés! Ne hagyjátok ki, az őszi lemezbemutatóig nem lesz más pesti hangos koncert. 

Az estét a 2011-ben Budapesten alakult The Medley’s nyitja majd. A medley elnevezés zenei egyvelegre utal. A banda hatékonyan és tudatosan játszik változatos műfajokkal. Dalaikkal és színpadi műsoraikkal magabiztosan uralják a közönség hangulatát. Zenéiket hullámzó emberi érzelmek mentén komponálják. Látványos színpadi show és erősen szuggesszív atmoszféra jellemzi őket.

Érkezzetek korán és maradjatok sokáig! Több infó a koncert facebook eseményében: https://www.facebook.com/events/823299498030785/S