2019. augusztus 6.

4+2 program, ha idén nem jutsz ki a Szigetre

Félreértés ne essék, nem a SZIGET ellen akarunk beszélni. De szeretnénk rámutatni, hogy ebben a pár napban is van élet a Hajógyárin kívül, és ha bármilyen okból nem csápolsz ott valamelyik, vagy bármelyik napon az ország legnagyobb fesztiválján, akkor sem kell úgy érezned, hogy végérvényesen kimaradtál valamiből. Mutatunk pár zenei programot ezekre a napokra!

Egyedi Peti / Mindenkinek Megvan a Maga Története / akusztik @ TRIP hajó

Egyedi Peti szólógitáros projektjének nagy rajongói vagyunk, és mióta lemez képében formát öltött ez a dolog, szerencsére koncert is mintha több lenne. Ez a mostani ráadásul ingyenes, szép helyszínen van, az idő is jó lesz, szóval nincs kérdés!

aug. 7., szerda, esemény itt!

Szabó Balázs Bandája 10. szülinap @ Kobuci Kert

10 éve forgatja a kezében a legnagyobb rock and roll attitűddel a hegedűjét és a szóáradatokat a szájában Szabó Balázs, és kíséri őt ezen az úton a bandája. Egy pár koccintást és tánclépést biztosan megér majd ez az este!

aug. 9., péntek, esemény itt, a teltházra való tekintettel jegyvadászok előnyben!

30Y @ Kobuci Kert

A tavalyi koncert bebízonyította, hogy ennek a zenekarnak és ennek a helyszínnek még esőben, sőt viharban is sikerül mindenkit hangulatba hozni – idén azért reméljük, száraz lesz az ismétlés!

aug.10, szombat, esemény itt, jegyvadászok szintén előnyben!

Pál Utcai Fiúk akusztik @ Városmajori Szabadtéri Színpad

Az ülős koncertek mindig különlegesek egy alter zenekar életében, még ha olyan összeszokott csapatról is van szó, mint a PUF. A zenekar nemrég több, mint 10 év után jelentkezett új dallal, és új lemezt is ígérnek hamarosan, így biztosan azok közül is műsorra tűznek párat.

aug. 10., szombat, esemény itt!

Anna and The Barbies @ Balatonlelle

Ha elhúznál a fővárosból, és a Balcsin süttetnéd a hasad a hétvégén – amit amúgy ki ne tudna megérteni – akkor sem kell alter koncert nélkül maradnod. Péntek munka után pattanj be a kocsiba vagy ülj fel egy vonatra, nézd meg Annáékat Lellén, és pihend kis másnap egy jó kis strandolós-lángosozós nappal!

aug. 9., péntek, esemény itt!

Bagossy Brothers Company @ Szigliget

Az ország egyik legmegkapóbb koncerthelyszíne, és az egyik legandalítóbb talpalávalóját húzó zenekara – ezen a párosításon nem kell sokat magyarázni.

aug. 10., szombat, esemény itt!