2020. április 29.

Egy videóklipben a Pál Utcai Fiúk karanténja

Tavaly ősszel jelent meg a Pál Utcai Fiúk hetedik stúdióalbuma, Igazán ez minden címmel. A 35 éves, folyamatosan koncertező zenekar 11 év kihagyás után jelentkezett ezzel a koronggal. A megjelenéskor készült interjúnkat a frontemberrel, Leskovics Gáborral itt tudjátok elolvasni, ahol többek között a zenekar idei terveiről is szó esett.

És bár csakúgy mint mindent, a Pál Utcai Fiúk tavaszát is nagyrészt keresztülhúzta a jelenlegi járványhelyzet, azért most sem tétlenkednek. Bár az új lemez országos turnéját természetesen le kellett mondani, ezen a ponton a tervezett koncertek egy részét sikerült már új időpontokra áttenni az év második felére, az új album kapcsán megfogalmazott másik célkitűzés pedig, hogy lehetőleg minél több dalhoz készüljön videoklip, ha más formában is, de ugyanúgy megvalósulni látszik. Most az album „kvázi címadó dalához”, a Nagy szerelem című szerzeményhez készítettek a zenekar tagjai otthonukban, szűkebb környezetükben saját kezűleg mobiltelefonos felvételeket, betekintést engedve életükbe. Ezeket utána Márton Dani, vagyis a Ricsárdgír frontembere vágta össze egy igen bensőséges hangulatú videoklipé, amit itt tudtok megnézni:

Az új lemez számai közül egyébként eddig a Kérnéd című dalra készült egy szövegvideó, valamint a Vaktyúk és az Esőben című dalokhoz klip. A hírek szerint már készül a Pál Utcai Fiúk következő videoklipje is, amelynek premierje május második felében várható.

A klippel együtt egyébként egy új zenekari pólóval is előrukkolt a zenekar, amit itt tudtok beszerezni.