2016. április 1.

Érdekességek a Magashegyi Underground szülinapi koncertjéről

Tizedik születésnapját ünnepli 2016-ban a Magashegyi Underground. A tíz év tiszteletére tíz meglepetéssel készül a csapat a rajongói számára – hogy ezek mik lesznek, azt folyamatosan teszik majd közzé megújult, “jubileumi naptár”ként funkcionáló honlapjukon, valamint természetesen Facebook oldalukon. A mai Akváriumbeli nagykoncert is a születésnapi év egyik jelentős eseménye, és hogy mivel teszi majd különlegessé ezt az estét a zenekar?

12778673_10153866218020390_173622936626501010_o.jpg

kép: facebook

  • Ahogy Bíborkától megszokhattuk, ez alkalomra is különleges ruhában fog színpadra lépni.
  • A zenekar nagyon extra fényeket és látványt ígér: a novemberben ugyanitt, az Akváriumban nagy sikerrel bemutatott új látványvilágon ismét csavarnak egyet.
  • Több olyan új dal is lesz, amit ezen az estén hallhatunk majd először készülő, “Talált tenger” című lemezükről: ilyen például a Holdfényváros, vagy a Diadém.

  • Az egyik legkülönlegesebb új dal az Arcok, utcák, nevek, aminek Beck Zoli írta a szövegét.

  • Rendhagyó módon közönségszavazással is bekerült egy dal a setlistbe, méghozzá az Újhold. Juhú!

  • Az eddigiekből is látszik, hogy extra hosszú koncertre számíthatunk, hiszen az új dalok mellett biztosan nem maradhatnak el az ismertebb, régebbi dalok sem, mint az Árnyékok, a Metróhuzat, vagy a Rázz fel.

  • A srácok tutira ezen az estén is arra fognak törekedni, hogy megfeleljenek Bíborka filozófiájának egy jó koncertről: “ilyenkor észrevétlenül megszűnik a határ zenekar és közönség között, és együtt lélegzünk, együtt éneklünk…”

A koncertről a részleteket ide kattintva találjátok! 

A cikk megjelenését az NKA Cseh Tamás Programja támogatta.nka_csak_logo.png