2017. augusztus 10.

Közösségben az erő // Malomfesztivál 2017

A Malomfesztivál egyik fő célja idén is, hogy eltörölje a határokat – az összeset: a belsőket, az egymás és az országok közöttit. Emellett természetesen szeretné megmutatni Szerbia, Vajdaság érintetlen szépségét, állapotát, ahol még egy kicsit áll az idő, lassabban ketyeg az óra, s hogy az embereket kicsalogassa a pusztába, ahol a végtelen horizontban ég és föld egybeér, s egy pont a végtelenben talán te és mi leszünk, valahol a malom tövében.malomfesztival_press00.jpg

MIKOR

Malomfesztivál Építő- és szépítőtábor: aug. 9-17.

Malomfesztivál Alkotótáborok: aug. 11-17.

Malomfesztivál: aug. 17-19.

Ingyenes sátrazási lehetőség az idén már két campingben, a tarlón és a medencénél.

A fesztivál ideje alatt a medence ingyenesen használható.

Kutyabarát, kedves, családi fesztivál millió programmal.

HOL

OROM

Jegyár: 3 napos bérlet már csak a helyszínen kapható: 1800 din.

napijegy: 700 din.

*13 éves korig a fesztivál látogatása ingyenes! malomfesztival_press02.jpg
ÖNKÉNTESSÉG, KÖZÖSSÉGI ERŐ:

Az idei fesztivált is az önkéntes, közösségi erő jellemzi, az elmúlt három évhez hasonlóan most is 3 önkéntes csapat fogja felépíteni, megszépíteni az egész területet, a fesztivál kezdetére. Az építő- és szépítőtáborban mintegy 40 ember dolgozik együtt 10 napig Asztalos Kristóf, Asztalos Erik, Berec Viktor, Imeli Áron és Oláh Dóra keze alatt.

Természetesen a fesztivál alatt is rengeteg önkéntessel dolgozunk együtt, hiszen a jegyszedők, az infó pultosok, a parkolóőrök és a hely tisztaságáért felelős személyek is önkéntesek, a fesztiválért dolgoznak!

Közel 100 ember dolgozik a fesztiválért az idén!

FELAJÁNLÁSOK

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az idén még többen segítenek, egyre több szponzorunk van, és privát személyek, termelők is segítenek abban, hogy a táborok ellátása is tökéletes lehessen. Ezúton köszönjük mindenkinek a bárminemű támogatást. A személyes felajánlások és az önkéntes részvétel miatt nevezhető a Malomfesztivál KÖZÖSSÉGI FESZTIVÁLNAK is!

ZENEI PROGRAM:

30 zenekart + 8 DJ-t köszönthetünk az idei 3 színpadon: NAGYSZÍNPAD, AKÁCOS ÉS NÉPZENEI SÁTOR

Főleg magyarországi (16) és szerbiai együttesek (10) mutatkoznak be, de az idén is színesíti a programot a nemzetköziség, hiszen Macedóniából, Görögországból, Szlovákiából és Romániából is érkeznek fellépők. A sokféle zenei stílusban mindenki találhat magának megfelelőt, nézzük az ínyencségeket:

FELLÉPŐK (a teljesség igénye nélkül): Brasnyó Antal (RS), Naxatras (GR), Bernays Propaganda (MK), Consecration (RS), Csaknekedkislány (HU), UpRize (RS), La3noCubano (SK), Vojasa (HU), Sin Seekas (RS), Hornsman Coyote (RS), KAL (RS), Bëlga (HU), Lábos Electric Orchestra (RS), Palma Hills (RO), Panel Surfers (HU), Stubborn (HU), pozvakowski (HU), Dope Calypso (HU), Rutkai Bori Banda (HU), Fokos zenekar (RS), Csángálló (HU), Szkojáni Charlatans (RO/MEX/HU), Juhász zenekar (RS)

NEM CSAK ZENEI FESZTIVÁL!

Az elmúlt évekhez képest sok visszatérő programunk van, de vannak újítások is. Ebből csemegézünk kicsit:

lesz KIRAKODÓVÁSÁR, FOGLALKOZÁSOK, KONYHA-WORKSHOP, IRODALMI MŰHELY TOLLFORGATÓKNAK, MALOMSLAM III. regionális slam poetry bajnokság, BODYSSEY – KALANDTÚRA ÉS ÉRINTÉSTERÁPIA, SOUL KITCHEN – KÖZÖSSÉGI KONYHA, BRINGA BÉRLÉS ÉS SZERVIZ, VAJDASÁG WELLNESS, hogy csak egy párat említsünk!

Ha tetszik, amit eddig olvastál, a fesztivál honlapján: http://malomfesztival.com és az esemény facebook oldalán találhatsz még részletesebb infókat!