2015. május 11.

OFF volt a Fishing OFF program jelentkezése

Előzetes beharangozás után ma délre hirdették meg a Fishing on Orfű OFF programjainak jelentkezését. A mindig különösen népszerű események legnagyobb vonzóereje abban rejlik, hogy egy részüket a fellépők vezetik, kiegészülve például borászokkal, irodalmárokkal.

fishing_off.jpg

Akik délben megpróbálkoztak a jelentkezéssel, azok tudják, hogy a honlapról elérhető felület a teljes káosz birodalmába vezetett. A Google űrlapnak ugyanis két elérhető formája van: az éles, és a szerkeszthető. A látogatók az utóbbival találkozhattak, ahol csodálatos rapszódiában változott minden létező szöveges mező. Sőt, aki akarta, az az esetlegesen beérkezett válaszokat, tehát mások személyes adatait is láthatta. 

Volt azonban, aki ki tudta tölteni az űrlapot, és még az összeget is elutalta. (Ezek valószínűleg azok voltak, akik nem voltak bejelentkezve semmilyen Google fiókkal.)

A szervezők a facebook oldalon kezdtek nagybetűs bocsánatkérésbe, és egy órával későbbre, 13.00-ra ígérték a korrigálást. Azonban még 13.30-kor is csak egy hibás oldal volt elérhető a linken keresztül. Végül nagyjából 13.45-re abszolválták a regisztrációs felületet. 

A facebook oldalon egyébként igyekeztek valamilyen formában tartani a frontot, válaszolni a kommentelőknek. Az emberek többsége türelmes volt, nem nagyon lehetett különösebben felháborodott kommenteket olvasni, ami azért elég szép és kedves dolog, úgyhogy legalább azt már biztosan tudhatjuk, hogy csupa jó fej ember között tölthetjük majd el a fesztivált.

foo_off.png