2017. november 8.

Halász Judit újra egy pop dalban – a BERMUDA kedvéért

November 7-én különleges colorvox-on jelenteti meg a Bermuda a legújabb dalát, mely Halász Judit közreműködésével készült.bermuda_halasz_judit2.png

Halász Judit, a 75 éves Kossuth-díjas, számtalan színházi és filmszerepet maga mögött tudó legendás színésznő elsősorban mint gyerekdalok énekese vált ismertté, pályafutása során több mint 1.5 millió lemezt adott el, dalain számtalan generáció nőtt föl, és mindmáig aktívan koncertezik. Kevesen tudják, de pályája első lemeze nem kifejezetten gyerekeknek szólt, így most Halász Judit 43 év után először egy egyszeri különleges alkalommal a BERMUDA felkérésére vállalta, hogy a gyerekdalok után újra egy hagyományos értelemben véve vett pop dalt énekel.

A Képeslap c. dalt, melynek videoklipje a stúdiómunkálatokat vegyíti a Bermuda tagjairól készült bábuk európai utazásával a zenekar kifejezetten Halász Judit hangjára írta és további különlegessége, hogy colorvox formátumban jelenik meg.

A colorvox egy lemezként lejátszható képeslapot takar, mely a 60-as évek végén volt népszerű formátum Magyarországon. A Bermuda a magyar VinylTeam csapat segítségével most mindenben az eredetivel megegyezően támasztotta fel a colorvox-ot az új dal megjelenésére, mely így limitált és sorszámozott formában, három különböző verzióban lesz elérhető.

Az új dal bemutatására idén ősszel a Bermuda országos turnéra indult a Wellhello társaságában, melynek következő állomásai:

12.15. Tatabánya, Roxxy 12.16. Budapest, Akvárium 12.27. Székesfehérvár, Fezen 12.28. Dunakeszi, Művház 12.30. Dabas, Sportcsarnok