2019. október 24.

A gyengék verse mindig refrén – új dal a Sorbonne Sexualtól

Új dallal jelentkezett a Sorbonne Sexual, ami egyből klipet is kapott. A zenekar életének ez a 6. videója, aminek a kedvéért retró-hippi cuccokba bújtak a zenekar tagjai. Karádi Gergő frontember a dalról és a videóról is mesélt nekünk, amit alább olvashattok!

“A Boldog az című legújabb dalunk leginkább azt járja körbe, hogy hogyan kell jó dalt írni és legfőképp miért írunk egyáltalán, van-e annak valami célja, jó szolgálat-e a kiszolgálás, túlélni kell egy dallal vagy belehalni. A dal producere Egyedi Peti volt, kivel már a Detenekemnél is együtt dolgoztunk, szövegben és struktúrában is nagyon sokat segített, nagyon jól rálát arra, hogy mi is a Sorbonne, ő volt a felvételvezető is Pécsen, mikor a 30Y stúdiójában felvettük. “

Regős Ábel rendező képileg egy eklektikus formanyelvet gondolt el a dalhoz, ami végül nagyon jól harmonizál a dal éles nyelvi megoldásaival, és ne hagyhatjuk ki a Szent György Médiaiskola diákjait, kik az animáción dolgoztak, kitettek magukért.

A zenekar egyébként tavaszra tervezi következő lemezét, ami a Kifutást fogja követni, legközelebbi koncertjük pedig november 28-án lesz a Mikában.