2020. január 21.

Hoppá! – elég jól sikerült a MADRAPUR új videója

A személyes történet ihlette Hoppá! az első anyag, amit a MADRAPUR februárban megjelenő, második nagylemezéről hallhatunk és – nagy szerencsénkre – láthatunk is.

A klip rendezője, Karajz Iván (Harom Studio) így mesélt a forgatásról:

“Nagyon élveztük a közös munkát a srácokkal. Az elejétől kezdve szuperül ment a kreatív együttműködés, ahol Csizmadia Bendegúz, gyermekkori barátommal, ebben az esetben operatőrrel, és a bandával rengeteg klassz ötletből gyúrtuk össze a végeredményt. A klipet Szigetszentmiklóson forgattuk, nagyon hideg volt, meg jó sok sár, de azért utólag eléggé hálásak vagyunk az időért, mert rohadt sokba került volna ennyi ködöt csinálni ködgépekkel.  A sztorit nem hiszem, hogy konkrétan le szeretném, vagy le lehet-e egyáltalán írni, inkább olyan érzések egyvelege, amit a saját életünkbe illesztve nyernek értelmet. Sokat segít a megértésben, ha az ember szeretett már, vagy szeretett volna szeretni valakit.”

A Haza akarok menni című korong tíz új dala a lemezbemutató koncerten lesz először hallható élőben. A buli március 27-én lesz a Mikában, részleteket ide kattintva találtok róla. A belépő mellé pedig a korong is előrendelhető.