2020. július 8.

Akár a nappalidban is koncertezhet a Teddy Queen

Nincs senki más ilyen ütős dalpremierrel

A gyergyószentmiklósi trió egy ideje készül első nagylemezük kiadására, de most érkezett el igazán az idő, hogy kreatív riffjeiket, dalszövegötleteiket összecsomagolják és a nagyérdemű elé tárják. Az első dallal már meg is leptek minket, és nagyon úgy tűnik, nem állnak le, hiszen már itt is van a Senki más! A dal klippel érkezett, mint ahogy azt már megszokhattuk, de most nem a szokványos módon. Ezúttal egy játékra hívnak minket, hogy cserébe majd ők játsszanak a kertünkbe, nappalinkba, udvarunkon – vagy bárhol feltéve, ha szerencsésen áll a csillagunk.

Mivel ez pár koncertmentes hónap elég nagy érvágás volt nemcsak a zenészek, hanem a közönségük számára is, a fiúk úgy döntöttek, kézbe veszik hangszereiket, beindítják turnébuszukat, és adnak egy teljes élőkoncertet, melynek házigazdája akár te is lehetsz! Sőt, a barátaid sem maradnak ki a buliból, hiszen a felhívás rájuk is vonatkozik, így együtt énekelhetitek többek között az új dalt is egy privát koncerten.

A szabályok egyszerűek. Hogy megnyerd ezt a különleges koncertet, annyi a feladatod, hogy kedveld a Teddy Queen Facebook oldalát, itt keresd meg a nyereményjátékról szóló – legutolsó – bejegyzést, oszd meg, és hozzászólásban jelöld be három barátodat, akik biztosan veled tartanának erre a kalandra. A fiúk leginkább Erdélyben és Magyarországon tudnak szerenádot adni, így, ha véletlenül Alaszkában élsz, és még nem találtad fel a teleportkaput, akkor van egy rossz hírem számodra.

A játék július 25-ig tart, addig hallgasd az új dalt és figyeld az oldalaikat, hogy ne maradj le egyetlen olyan dalról sem, ami még az új lemez megjelenése előtt debütál. Légy résen, nehogy meglepetés érjen, amikor a te ajtódon kopog be a Teddy Queen, hogy színpaddá varázsolja a nappalidat!

Röviden a dalról: „A dalon kb féléve dolgozunk és egy olyan szerzeményünk ami nem a szerelem előtti vagy utáni hanem telibe a szerelem érzésének egy részét kívánja megfogalmazni, természetesen hamisíthatatlan Teddy-s köntösben. A dal egyben az idén megjelenő nagylemezünk újabb hírnöke is, szóval az idei korongon biztos megtalálható lesz ez a dal is.

A közeljövőben ezeken a helyszíneken találkozhattok velük:

07.10. – Esztergom

07.11. – Győr

08.20. – Tisza Tavi Napok

08.27. – Campus Eleven

08.28. – Hamarosan!

08.29. – Fishing On Orfű