2015. május 1.

Megjelent a Face Today új EP-je

Az idén 3 éves Face Today a new wave rock-and-roll műfajba sorolja magát, angol nyelvű dalaik rádióbarátak, a srácok pedig aranyosak, így örömhír, hogy új anyaggal jelentkeztek! Szombaton megjelent kislemezük a We’re On The Way, There’s No Worry címet viseli, amiben utóbbi egy évüket, és a közben felmerült önismereti paráikat dolgozták fel. Az amúgy székelyudvarhelyi gyökerű zenekar nemrég tette át székhelyét Kolozsvárra, ami nagyban befolyásolta a fiatal, egyébként egyetemista srácokat.1403471_908358932548195_7190689985165228214_o.jpg

A fiúk eléggé tudatosan építik karrierjüket, már több versenyen megmérettették magukat, (például a Peron Music Tehetségkutatón, az Éter Fesztiválon vagy a Global Battle of the Bands-en), és igyekeznek ügyesen kihasználni az így adódó lehetőségeket, ismeretségeket.

A legújabb EP-nél Bex, azaz Beke István, az Ivan and the Parazol billentyűse segített a zenekarnak a stúdiózásban. A srácok saját bevallása szerint a Bex stúdiójában végzett utómunkák, a házilag készített erősítőkkel, hangfalakkal és egyéb egyedi megoldásokkal mind kellettek ahhoz, hogy saját ízt és korszerű hangzást kapjanak a dalok.

Az EP elérhető a youtube-on!

Hosszabb interjú a srácokkal itt.

Legközelebb élőben Egerben csíphetitek el őket! 🙂

fotó: facebook