2015. november 7.

A Kutya Vacsorája tovább ugat

A Kutya Vacsorája a magyar undergound muzsika egyik fényezetlen sarokköve. Varga Livius helyenként filozofikus máskor ironikus szövegei mellett a hazai alternatív muzsikusok supergroupja húzza a zenei stílusokon átívelő talpalávalót. A Kutya Vacsorája koncertjein a közönség belekóstolhat zenei flow élménybe, miközben a pszichológus- filozófus és bohóc szembesít magunkkal, esendő fenségünkkel. Mindez most Budapesten, a Muzikum Klub-ban november 13-án.

A Kutya Vacsorája továbbra is nagyszerű élvezet azoknak, akik bírják a színes, hangulatokban bővelkedő, stíluskavalkád-jellegű, bogozni- és megélnivaló zenét. A ritmusok felől a hiphop és a latin, a gitárhangok és az elektronika felől a totál experimentália, Livius éneke és dumái felől az egyszemélyes humor, a kávéházi stand-up comedy, a hiphop, a ragga, a Quimbyből ismert “Liviuszos” “sanzonhoz dumálok, történetet mesélek”, és a blues. A filmzene-hangulat mellé felbukkannak dzsesszes elemek, míg az egész felett végig ott kísért a vegytiszta rock&roll szelleme.

A zenekar koncertjeit a dalokhoz készített vetített grafikák/animációk teszik vizuálisan is egyedivé, filmszerűvé.

A november 13-ai program:

20 óra kapunyitás
21 óra A Kutya Vacsorája koncert
Bővebb infók itt

Az se aggódjon, aki nem Budapesten él, hiszen a zenekar másnap, november 14-én Dunaújvárosban, a Galéria Jazz Klub-ban játszik, amiről itt találtok meg mindent.

plakat_kutya_muzikum.jpg