2017. április 27.

A hiperkarma meghozza nekünk a boldogságot május 18-án a Budapest Parkba!

A hiperkarma egy kultusz, végzetesség, ösztön és semmi mással nem hasonlítható össze.

A legmagasabb hegyek tetejéről és a legsötétebb völgyek mélyéről érkezett meg idén tavasszal a hiperkarma negyedik nagylemeze, a délibáb.

A lemez dalai andalítóan csengő dallamokra írva mutatnak rá az élet keserédes kapaszkodóira, minthogy milyen is amikor „közeledik el a nap mikor hazaérsz / belépsz megint a régi szobádban állsz”, vagy amikor rájövünk, hogy „valami nagyon nincsen bennem rendben / félek tőled / te másé voltál mindig”. Bérczesi Robi, a dalok szerzője és a zenekar frontembere többször is elmondta az utóbbi időben, hogy most már annak is tudatában van a dalok írása közben, hogy ezeket később hétről hétre újra át kell élnie a koncertek során.

 18120018_10208756100919202_775026095_o.jpg

A lemez fogadtatása igen pozitív volt a közönség részéről, a már élőben is bemutatott dalokra ugyanolyan szeretettel lüktettek együtt, mint a régi kedvencekre. Most pedig az összes többi dal is megérkezik a Budapest Park színpadára, ahol teljes fényükben, számos vendégművésszel együtt szólaltatja meg őket a hiperkarma, mely sokak szerint a huszadik század kultuszzenakara. Nem csak a tavasz ünneplése és a nyári fesztiválok gondtalan, csillogó, virágillatú hangulatát megidéző esemény lesz ez, hanem egy igazán felszabadult örömzene és minden fájdalmas nosztalgia világgá kiáltása is.

Érjünk haza együtt és táncoljunk bele a napfényes nyárba május 18-án a Budapest Parkban!

Az esemény részletei és friss hírei a facebookon: https://www.facebook.com/events/414365175579172/